Weather Outlook

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αλλά και με πολύ ζέστη αύριο Τετάρτη 25 Απριλίου στον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζέστη ηλιοφάνεια
Με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός αύριο στον νομό Αττικής με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 30 βαθμούς Κελσίου!
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Νεφώσεις θα έχουμε στον νομό Αττικής (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) σήμερα μετά τα μεσάνυχτα και φαίνονται να είναι αραιές κατά βάση και θα είναι "διαθέσιμες" στο Κέντρο της Αθήνας, στα Δυτικά και Βόρεια Προάστια, σε ολόκληρο σχεδόν το Ανατολικό κομμάτι του νομού, στα Νότια και στα Νοτιοδυτικά του νομού αλλά δεν θα επικρατούν αραιές νεφώσεις σε όλη την Αττική.
Τα ξημερώματα και νωρίς το πρωί οι νεφώσεις φαίνεται να διαλύονται τελείως και ο ουρανός να έχει καθαρίσει. Νωρίς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα επιστρέψουν και θα είναι διασκορπισμένες.
Στα μέσα του μεσημεριού θα έχουμε λίγο πυκνότερες νεφώσεις τα Βόρεια του νομού αλλά το απόγευμα νεφώσεις δεν φαίνονται να υπάρχουν και νωρίς το βράδυ θα έχουμε νεφώσεις σε ολόκληρο το Ανατολικό κομμάτι του νομού αλλά θα είναι αραιές και από τις 21:00 περίπου και μετέπειτα ο ουρανός φαίνεται να καθαρίζει και να επικρατεί ξαστεριά.
Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 29 βαθμούς Κελσίου, όμως στα Δυτικά Προάστια η θερμοκρασία φαίνεται να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου! Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 18 βαθμούς Κελσίου τα ξημερώματα και στους 24 - 25 βαθμούς Κελσίου το πρωί περίπου στις 9:00.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...