Weather Outlook

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Με τι καιρό θα γίνει ο Επιτάφιος στην Αττική την Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου??

Αποτέλεσμα εικόνας για Καιρός Επιτάφιος
Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα, ο καιρός στην Αττική την Μεγάλη Παρασκευή του Επιταφίου, θα πραγματοποιηθεί με νεφώσεις, αλλά δεν φαίνονται να σημειώνονται βροχές το βράδυ.
Πάμε όμως να δούμε και τον καιρό γι' αύριο Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου στην Αττική.
Αναλυτική Πρόγνωση Αττικής:

Μ. Πέμπτη
Αραιές νεφώσεις έχουμε στον νομό Αττικής, που όμως θα αρχίζουν να αυξάνονται και να εισέρχονται στον νομό από τα Δυτικά/Βορειοδυτικά, από σήμερα τα μεσάνυχτα και μετέπειτα, αλλά αυτές οι νεφώσεις δεν αναμένεται να αφήσουν βροχές. Οι νεφώσεις θα πυκνώσουν το πρωί, κυρίως στα Δυτικά και Νότια του νομού. Νωρίς το μεσημέρι η κατάσταση δεν αναμένεται να αλλάξει, αλλά από τα μέσα του μεσημεριού και μετέπειτα, οι νεφώσεις θα διαλύονται και θα φεύγουν προς τα Ανατολικά/Νοτιοανατολικά. Το απόγευμα θα έχουμε αραιές νεφώσεις (τίποτα το ιδιαίτερο), όμως από αργά το βράδυ οι νεφώσεις θα επιστρέψουν πάλι πυκνές από τα Δυτικά/Βορειοδυτικά και καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας δεν αναμένεται να έχουμε φαινόμενα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 23 - 24 βαθμούς Κελσίου. Στα Δυτικά του νομού η θερμοκρασία δεν αποκλείεται τοπικά να φτάσει και τους 26 βαθμούς Κελσίου (σε κάποιες περιοχές στα Δυτικά του νομού). Η ελάχιστη θα είναι στους 22 βαθμούς Κελσίου το πρωί (περίπου στις 9:00) και 17 βαθμούς Κελσίου τα ξημερώματα (περίπου στις 6:00), στο Κέντρο των Αθηνών.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.

Μ. Παρασκευή (Επιτάφιος)
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Επιτάφιος στην Αττική το βράδυ, φαίνεται να πραγματοποιείται με νεφώσεις αλλά δεν φαίνονται να σημειώνονται βροχές. Βροχές φαίνεται να σημειώνονται στην Αττική το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής στα Δυτικά και Νότια του νομού και η υπόλοιπη μέρα στην Αττική μέχρι το βράδυ, φαίνεται να κυλάει με νεφώσεις και μικρά ανοίγματα το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση (όχι ιδιαίτερη) και οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και το βράδυ θα είναι Β ενισχυμένοι στα 5 με 6 μποφόρ κυρίως στα Δυτικά του νομού.
Για ότι νεότερο προκύψει για τον καιρό της Μ. Παρασκευής του επιταφίου, θα σας ενημερώσω μέσα από την ομάδα μου Cyclone Of Attica στο Facebook.
Καλή συνέχεια!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...