Σελίδες

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Σχετική εικόνα
Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας στην Αττική.

Πάμε να δούμε τι θα κάνει γι' αύριο, όπου φαίνονται καλές καιρικές συνθήκες για το πέταγμα του χαρταετού..


Αύριο η ημέρα στην Αττική, θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με με ηλιοφάνεια έως το απόγευμα.
 Πιθανόν να παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις άνευ σημασίας στον Σαρωνικό Κόλπο και στα Νοτιοανατολικά του νομού στο Λαύριο. Από το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα παραμείνουν κατά τόπους στον νομό όλη την νύχτα, φαινόμενα όμως δεν αναμένονται.
 Οι άνεμοι θα είναι Δ (Δυτικοί) όλη την ημέρα στον νομό έως τα 5 μποφόρ, με εμφάνιση Νοτιοδυτικού ανέμου κυρίως στα Νότια του νομού το μεσημέρι.
Παρ' όλα αυτά, θα μείνουν Δ καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, με τάσεις Βορειοδυτικού αργά το βράδυ στα 6 μποφόρ, κυρίως στην Δυτική Αττική (Μέγαρα).
 Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, όπου η μέγιστη θα φτάσει τους 22 βαθμούς στο Κέντρο της Αθήνας, τους 22 με 23 στα Δυτικά, τους 18 με 22 στα Βόρεια και τους 25 κατά τόπους στα Βορειοανατολικά του νομού. Η ελάχιστη το βράδυ, θα είναι στους 14 και 15 βαθμούς στο Κέντρο της Αθήνας.
Simeteo.gr

Χαλάει ο καιρός από την Τρίτη έως την Τετάρτη, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα - βράδυ της Τρίτης και βροχές κατά τόπους ισχυρές και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και πιθανόν στην Κορυφή της Πεντέλης.
Modele GFS - Carte prévisions

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica





















γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου