Weather Outlook

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Βροχοπτώσεις θα έχουμε και αύριο στην Αττική... Αναλυτική πρόγνωση γι'αύριο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για βροχες
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Μια κρύα μέρα ήταν σήμερα για τον νομό Αττικής, με χαμηλές θερμοκρασίες, με χιονοπτώσεις να σημειώνονταν κατά περιόδους στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα, ενώ είχαμε βροχές μέτριας έως ισχυρής έντασης σε όλη σχεδόν την Αττική όπως είχα αναφέρει και στην Πρόγνωση που είχα βγάλει εχθές το βράδυ για σήμερα. Επίσης να πω ότι, σημειώθηκαν βροχές σήμερα το απόγευμα σε κάποιες περιοχές του νομού, όπως είχε αναφερθεί και στην Πρόγνωση αλλά και άλλα πολλά (από πλευράς βροχών) σημειώθηκαν σήμερα έως το μεσημέρι.
Ο "Κρέοντας" το Βαρομετρικό χαμηλό που μας επηρέασε, αρχίζει και μας αποχαιρετάει αλλά θα μας αφήσει μερικές βροχοπτώσεις και αύριο στον νομό, μέτριας έως ισχυρής έντασης.
Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Με πυκνές νεφώσεις (κατά τόπους) θα ξημερώσει η ημέρα στον νομό Αττικής, ενώ θα έχουμε και ασθενείς βροχές, αρχικά σε όλα τα Ορεινά του νομού.
Από το πρωί και μετέπειτα, οι βροχές θα εισχωρήσουν και μέσα/σε όλο το λεκανοπέδιο και θα είναι ασθενείς έως ισχυρής έντασης, δεν θα είναι όμως σε όλες τις περιοχές του νομού ισχυρής έντασης.
Από νωρίς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αρχίζουν να διαλύονται και οι βροχές σιγά σιγά θα αρχίζουν να παρουσιάζουν εξασθένηση κυρίως από τα μέσα του μεσημεριού.
Το απόγευμα δεν φαίνεται να υπάρχουν νεφώσεις (μικρή πιθανότητα όμως να εμφανιστούν νεφώσεις, μικρή πιθανότητα και για ψιχάλες η και ασθενείς βροχή στα Βορειοανατολικά).
Νωρίς το βράδυ φαίνεται να έχουμε μερική ξαστεριά, όμως από αργά το βράδυ προς τα μεσάνυχτα, οι νεφώσεις φαίνονται να επανέρχονται από τα Βόρεια/Βορειοανατολικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θα είναι στους 11 βαθμούς Κελσίου (9:00 το πρωί).
Οι άνεμοι θα είναι ΒΒΑ ενισχυμένοι στα 5-6 τοπικά και 7 μποφόρ (7-8 μποφόρ στην Δυτική Αττική) τουλάχιστον μέχρι αργά το μεσημέρι. Από κει και μετά, θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση (όχι σε ολόκληρο τον νομό) αλλά θα παραμείνουν ΒΒΑ.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...