Weather Outlook

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Καιρική πρόγνωση Αττικής για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Εξασθενούν οι βροχές, οι νεφώσεις αποχωρούν από τον νομό και αύριο στην Αττική, αναμένουμε βελτιωμένο καιρό με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιοφανεια
Κάπως έτσι θα είναι αύριο η εικόνα του καιρού το πρωί, απλά με χειμωνιάτικες, ορογραφικές νεφώσεις και όχι με αυτές που βλέπετε στην εικόνα, όπου μοιάζουν, με αστάθεια...
Βελτιώνεται ο καιρός από αύριο (17 Φεβρουαρίου), ενώ θα έχουμε και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά:

Με ορογραφικές νεφώσεις στην Πάρνηθα αναμένεται να ξημερώσει η ημέρα αύριο στον νομό Αττικής. Η ίδια κατάσταση, θα παραμείνει και νωρίς το πρωί, αλλά από αργά το πρωί και μετέπειτα περιμένουμε οι ορογραφικές νεφώσεις να αρχίζουν να ανεβαίνουν προς τα Βόρεια και να διαλύονται. Από το μεσημέρι και μετά θα έχει ηλιοφάνεια σε ολόκληρο τον νομό και το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θα είναι στους 9 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι ΒΒΑ ενισχυμένοι στα 5 με 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες.
Από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν εξασθένηση σχεδόν σε όλη την Αττική.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...