Weather Outlook

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ασθενείς, τοπικές βροχές αύριο στην Αττική... Αναλυτική πρόγνωση καιρού Αττικής γι'αύριο Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.


Αποτέλεσμα εικόνας για νεφώσεισ βροχέσ
Ασθενείς έως μέτριας έντασης βροχές από σήμερα, μετά τα μεσάνυχτα στον νομό Αττικής.
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Κατά τόπους πυκνές νεφώσεις στην Αττική με βροχοπτώσεις ασθενείς έντασης να αρχίσουν να εισβάλλουν από σήμερα, μετά τα μεσάνυχτα( γύρω στις 3:00). Οι βροχοπτώσεις θα αρχίσουν να εισβάλλουν στην Αττική από τα Δυτικά/Νοτιοδυτικά και θα είναι ασθενείς έως μέτριας έντασης, κυρίως στα Δυτικά του νομού (π.χ Μέγαρα) αλλά οι ασθενείς βροχοπτώσεις θα φτάσουν μέχρι τα Βόρεια Προάστια και στο Κέντρο της Αθήνας. Οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη σχεδόν την Αττική τα ξημερώματα (γύρω στις 6:00). Οι βροχές θα παρουσιάσουν εξασθένηση σε όλη την Αττική από το πρωί (γύρω στις 9:00) και μετέπειτα αλλά από τα μέσα του μεσημεριού (γύρω στις 15:00), θα αρχίσουν πάλι βροχοπτώσεις να εισβάλλουν στην Αττική από τα Νοτιοανατολικά.
Θα σημειώνονται όμβροι στον Υμηττό και ψιχάλες η και ασθενείς βροχές στην Νοτιοανατολική Αττική και όμβροι η και ψιχάλες στην Πεντέλη. Από το απόγευμα και μετέπειτα οι βροχές θα επεκταθούν από την Νοτιοανατολική Αττική, σε όλη σχεδόν την Αττική (γύρω στις 18:00 και μετέπειτα). Ο καιρός δεν αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας σε όλη την Αττική (από πλευράς βροχών) που μόνο θα εξασθενήσουν από το πρωί και μετέπειτα αλλά για λίγες ώρες. Οι πυκνές νεφώσεις θα παραμείνουν φυσικά σε όλο τον Αττικό ουρανό όλη την ημέρα κατά τόπους.
Από τα αύριο τα μεσάνυχτα και μετέπειτα, οι βροχές θα ενταθούν αρκετά σε όλη την Αττική ενώ υπάρχει πιθανότητα για καταιγίδα.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, 13 βαθμοί γύρω στις 12:00 νωρίς το μεσημέρι και στα μέσα του μεσημεριού στο Κέντρο των Αθηνών, θα κυμανθεί στους 11 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θα είναι στους, 8 βαθμούς τα ξημερώματα (6:00) και στους 10 βαθμούς Κελσίου το πρωί (9:00) στο Κέντρο των Αθηνών.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις (κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα είναι ΒΑ) και θα είναι εξασθενημένοι σε όλο τον νομό.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...