Weather Outlook

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός από αύριο στην Αττική, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας. Αναλυτική πρόγνωση καιρού Αττικής γι'αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Σχετική εικόνα
Σταδιακή βελτίωση του καιρού από αύριο στην Αττική, με τις νεφώσεις να διαλύονται και να παραμένουν όμως κάποια "υπολείμματα" βροχών με την θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακή άνοδο.
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές στο Κέντρο της Αθήνας, στα Νότια και Νοτιοδυτικά του νομού, στα Βόρεια του νομού (Βόρεια Προάστια), Δυτικά Προάστια και στα Νοτιοανατολικά του νομού, (γύρω στις 3:00) σήμερα μετά τα μεσάνυχτα. Τα ξημερώματα (γύρω στις 6:00), η κατάσταση φαίνεται να παραμένει ίδια, όμως από το πρωί (γύρω στις 9:00), οι βροχές φαίνεται να παρουσιάζουν εξασθένηση. Πυκνές νεφώσεις σε ολόκληρο τον νομό μέχρι τα ξημερώματα. Από τα ξημερώματα και μετέπειτα και το πρωί, φαίνονται οι νεφώσεις να παρουσιάζουν διάλυση. Η κατάσταση από το μεσημέρι και μετέπειτα θα είναι, με νεφώσεις να είναι "διασκορπισμένες" μέχρι και το βράδυ. Το απόγευμα όμβροι η και ψιχάλες φαίνεται να σημειώνονται στα Βόρεια Προάστια και στην Πεντέλη και πρόσκαιρα στα Ανατολικά (όχι σε όλο το Ανατολικό κομμάτι του νομού). Το βράδυ ο καιρός φαίνεται να παρουσιάζει βελτίωση.
Η θερμοκρασία σε σε μικρή, σταδιακή άνοδο και θα κυμανθεί to μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 16 βαθμούς (γύρω στις 12:00) και 15 βαθμούς Κελσίου (γύρω στις 15:00).
Η ελάχιστη θα είναι στους 11 βαθμούς τα ξημερώματα (γύρω στις 6:00) και 12 βαθμούς Κελσίου (γύρω στις 9:00).
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις εξασθενημένοι σε όλο τον νομό. Δεν αναμένεται να παρουσιάσουν ενίσχυση καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...