Weather Outlook

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Έκτακτη Καιρική Πρόγνωση Αττικής γι'αύριο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για καταιγιδες
Έντονα φαινόμενα αναμένεται να χτυπήσουν αύριο τον νομό Αττικής, τις πρωινές ώρες...
Ας τα δούμε αναλυτικά:

Ιδιαίτερα πυκνές νεφώσεις από τα Δυτικά, θα αρχίσουν να εισβάλλουν στην Αττική από σήμερα μετά τα μεσάνυχτα (γύρω στις 2:00 - 3:00). Αρχικά θα σημειωθούν όμβροι η και ψιχάλες στα Βορειοανατολικά του νομού και στην Πεντέλη σήμερα μετά τα μεσάνυχτα.
Από το ξημέρωμα (γύρω στις 6:00), οι νεφώσεις θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο και η όποιες ψιχάλες όπως είχα αναφέρει παραπάνω, θα αρχίσουν να επεκτείνονται και στον υπόλοιπο νομό και θα είναι ασθενείς έως μέτριας έντασης βροχές. Από το πρωί (γύρω στις 9:00 και μετέπειτα μέχρι τις 11:00 - 12:00), ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση με ισχυρές βροχές να σημειώνονται σε ολόκληρο τον νομό αλλά θα εκδηλωθεί και καταιγίδα που φαίνεται να προέρχεται από τον Σαρωνικό Κόλπο.
Τα φαινόμενα, οι βροχές, φαίνεται να παρουσιάζουν ιδιαίτερη ένταση τις πρωινές ώρες.
Από το μεσημέρι τα φαινόμενα φαίνεται να παρουσιάζουν μερικώς εξασθένηση και να παραμένουν "υπολείμματα" βροχών. Οι νεφώσεις θα παραμείνουν πυκνές αλλά δεν θα είναι τόσο πυκνές όσο τα ξημερώματα και τις πρωινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα να βγει ήλιος μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, στο Κέντρο των Αθηνών στους 11 βαθμούς Κελσίου στα μέσα του μεσημεριού. Η ελάχιστη θα είναι στους 11 βαθμούς τα ξημερώματα (γύρω στις 6:00) και 12 βαθμούς το πρωί (γύρω στις 9:00).
Οι άνεμοι αρχικά (από τα ξημερώματα) θα είναι ΑΒΑ μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Από νωρίς το μεσημέρι θα γυρίσουν σε ΝΔ και θα είναι ασθενείς, όμως από το απόγευμα, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε ΒΒΔ και θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι στα 6 με 8 μποφόρ στα Ανατολικά/Βορειοανατολικά του νομού και θα είναι σχεδόν και σε όλο τον υπόλοιπο νομό ενισχυμένοι μέχρι τα 6 μποφόρ αλλά από το βράδυ φαίνεται να παρουσιάζουν μερική εξασθένηση.
Καλό σας βράδυ και προσοχή αύριο το πρωί!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...