Weather Outlook

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική το ξημέρωμα... Αναλυτική Καιρική Πρόγνωση Αττικής γι'αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.


Αποτέλεσμα εικόνας για καταιγιδες
Πυκνές Χιονοπτώσεις αύριο στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα με χιονοπτώσεις να σημειώνονται ακόμα και μέσα στην Θεσσαλονίκη.
Ισχυρές βροχές αλλά και καταιγίδες με πιθανότητα και για χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν αύριο Δευτέρα  στον νομό Αττικής...
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Πυκνές νεφώσεις έχουν αρχίσει ήδη να πολιορκούν την Αττική καθώς οι νεφώσεις θα παραμείνουν πυκνές μέχρι αύριο το πρωί. Ψιχάλες σημειώνονται σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό αλλά από σήμερα τα μεσάνυχτα και μετέπειτα, οι βροχές θα ενταθούν και ειδικά το ξημέρωμα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να πολιορκούν τον νομό Αττικής καθώς υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις. Οι βροχές θα είναι ισχυρής έντασης σε ολόκληρο τον νομό Αττικής το ξημέρωμα. Τα πράγματα το ξημέρωμα φαίνονται να είναι σοβαρά και θα χρειαστεί προσοχή. Από το πρωί και μετέπειτα ο καιρός θα ανοίγει και οι νεφώσεις θα παρουσιάζουν διάλυση και θα υπάρξουν διαστήματα ηλιοφάνειας, οι βροχές σιγά σιγά νωρίς το πρωί θα αρχίζουν να παρουσιάζουν εξασθένηση. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια αλλά από το βράδυ φαίνεται να μας έρχονται πυκνές νεφώσεις από τα Δυτικά/Βορειοδυτικά και να εισβάλλουν ασθενείς/μέτριας έντασης βροχές, τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς φαινομένων. Από τα μεσάνυχτα και μετέπειτα οι νεφώσεις σιγά σιγά φαίνεται να φεύγουν και να παρουσιάζουν διάλυση αλλά και οι βροχές σιγά σιγά θα μας αποχαιρετούν.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 11 βαθμούς Κελσίου στα μέσα του μεσημεριού. Η ελάχιστη νωρίς το πρωί φαίνεται να είναι ίδια με του μεσημεριού αλλά το βράδυ θα σημειώσει πτώση, στους 5 - 6 βαθμούς Κελσίου στο Κέντρο των Αθηνών.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις όλη την ημέρα σε όλη την Αττική και θα είναι Δ ενισχυμένοι νωρίς το μεσημέρι έως τα 5 μποφόρ.
Καλό σας βράδυ και προσοχή το ξημέρωμα!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...