Weather Outlook

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Εκ νέου επιδείνωση του καιρού από αύριο το βράδυ στην Αττική... Αναλυτική Καιρική Πρόγνωση Αττικής γι'αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

 Αποτέλεσμα εικόνας για συννεφια βροχες
Νέα επιδείνωση του καιρού από σήμερα μετά τα μεσάνυχτα και κυρίως αύριο το βράδυ της Τρίτης...
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Νεφώσεις θα εισβάλλουν στην Αττική από τα Βορειοδυτικά, σήμερα πριν και μετά τα μεσάνυχτα και θα είναι κατά τόπους πυκνές. Πιθανότητα να σημειωθούν ψιχάλες η και ασθενείς βροχές τα ξημερώματα στο νομό και θα είναι διάσπαρτες, δηλαδή σε κάποιες περιοχές του νομού πιθανότητα για ασθενείς βροχές.
Το ξημέρωμα και το πρωί οι νεφώσεις φαίνεται να διαλύονται και να υπάρξουν διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά από νωρίς το μεσημέρι φαίνονται να επανέρχονται πάλι νεφώσεις από τα Βορειοδυτικά και θα είναι αραιές κατά βάση, όμως από το μεσημέρι και μετέπειτα και κυρίως το βράδυ, οι νεφώσεις φαίνεται να πυκνώνουν αρκετά και θα σημειωθούν ασθενείς έως μέτριας έντασης βροχές σχεδόν σε ολόκληρο το νομό. Οι βροχές θα είναι μέτριας έντασης στα Δυτικά Προάστια, στα Βόρεια Προάστια, στα Νοτιοδυτικά του νομού και στα Ανατολικά, όχι όμως σε όλο το Ανατολικό κομμάτι του νομού δεν θα είναι μέτριας έντασης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα στο Κέντρο των Αθηνών, στους 11 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θα είναι 7 με 9 βαθμούς Κελσίου νωρίς το πρωί. Το βράδυ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι νωρίς το πρωί θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς σε όλη την Αττική, σε κάποιες περιοχές του νομού θα είναι Δ. Από αργά το πρωί προς το μεσημέρι, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε ολόκληρο το νομό Δ και θα είναι στα 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα γυρίσουν σε ΝΝΔ με την ίδια ένταση αλλά από το βράδυ φαίνεται να παραμένουν ΝΝΔ και να παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση στα 5 μποφόρ που όμως οι άνεμοι δεν θα είναι ενισχυμένοι σε ολόκληρο το νομό.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...