Weather Outlook

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Βελτιώνεται ο καιρός σταδιακά από αύριο στην Αττική, καθώς τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν εξασθένηση... Καιρική Πρόγνωση Αττικής γι'αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βελτιωμένος καιρός
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένουμε αύριο στο νομό Αττικής, ενώ τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν εξασθένηση από αύριο το πρωί...
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:
Πυκνές νεφώσεις θα συνεχίσουν να καλύπτουν τον Αττικό ουρανό από τα Βορειοδυτικά, σήμερα αργά το βράδυ και μετά τα μεσάνυχτα. Από αργά το βράδυ κοντά στα μεσάνυχτα (σήμερα), περιμένουμε να σημειωθούν ασθενείς βροχές σε όλη σχεδόν την Αττική, που μόνο οι βροχές θα είναι λίγο πιο έντονες στα Δυτικά του νομού. Τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τον νομό μέχρι τα ξημερώματα, όμως από νωρίς το πρωί, οι βροχές θα αρχίζουν να παρουσιάζουν σημαντική εξασθένηση σε ολόκληρο τον νομό και έτσι καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας δεν αναμένεται να έχουμε φαινόμενα. Οι πυκνές νεφώσεις θα αρχίζουν να γίνονται αραιές, και από νωρίς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα διαλυθούν σε όλη την Αττική και στα μέσα του μεσημεριού θα έχουμε ορογραφική νέφωση στην Κορυφή της Πάρνηθας. Το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν λίγο και θα κατέβουν προς τα Βόρεια Προάστια, τίποτα το ιδιαίτερο και πλέον το βράδυ οι νεφώσεις θα παρουσιάσουν διάλυση σε όλη την Αττική και αναμένεται να έχουμε ξαστεριά.
Οι θερμοκρασία θα αρχίζει να σημειώνει σταδιακή άνοδο και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 13 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θα είναι στους 9 βαθμούς Κελσίου νωρίς το πρωί αλλά από το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από τους 7 βαθμούς Κελσίου (όχι και σημαντική πτώση) στο Κέντρο της Αθήνας.
Οι άνεμοι θα είναι ΔΒΔ ασθενείς έως μέτριας έντασης το ξημέρωμα και κυρίως το πρωί. Από το μεσημέρι (στα μέσα του μεσημεριού) θα είναι ΒΔ ενισχυμένοι στα 5 - 6 μποφόρ κυρίως στα Δυτικά του νομού. Από το απόγευμα και μετέπειτα θα συνεχίσουν να είναι ΒΔ, απλώς θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...