Weather Outlook

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Με νεφώσεις και αρκετό κρύο αναμένεται να μπει ο Μάρτιος στην Αττική... Αναλυτική Καιρική Πρόγνωση Αττικής γι'αύριο Πέμπτη 1η Μαρτίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για κρυο νεφώσεις
Με νεφώσεις και αρκετό κρύο φαίνεται να μπαίνει ο Μάρτιος στην Αττική, καθώς θα σημειωθούν και ασθενείς βροχές με την μορφή χιονόνερου σε, όχι πολλές, ορισμένες περιοχές...
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Νεφώσεις αναμένεται να επισκεφθούν τον νομό Αττικής και φαίνονται να μας έρχονται από τα Δυτικά/Βορειοδυτικά, από σήμερα κοντά στα μεσάνυχτα. Αρχικά θα είναι αραιές κατά βάση μέχρι το πρωί αλλά θα εισέρχονται στον νομό σιγά σιγά όσο θα περνάει η ώρα και θα πυκνώνουν (δεν θα είναι τόσο πυκνές). Θα υπάρξουν μικρά ανοίγματα νωρίς το μεσημέρι στα Βόρεια Προάστια και κοντά στο Κέντρο της Αθήνας. Από τα μέσα του μεσημεριού ο νεφώσεις θα αρχίσουν να πυκνώνουν σε ολόκληρο σχεδόν τον νομό αλλά κυρίως στο Ανατολικό κομμάτι του νομού και στο Κέντρο της Αθήνας. Το απόγευμα η κατάσταση δεν αναμένεται να αλλάξει αλλά από νωρίς το βράδυ, οι πυκνές νεφώσεις θα απλωθούν σε όλη την Αττική και αναμένεται να έχουμε αργά το βράδυ ψιχάλες η και ασθενείς βροχές στα Δυτικά του νομού, πρόσκαιρα στα Νότια (π.χ Πειραιάς) και στον Σαρωνικό Κόλπο.
Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα και θα κυμανθεί στα μέσα του μεσημεριού, στο Κέντρο των Αθηνών στους 7 βαθμούς Κελσίου. Το ξημέρωμα και το πρωί θα είναι αρκετά κρύο, καθώς αναμένεται στο Κέντρο των Αθηνών να είναι στους 2 βαθμούς Κελσίου ( γύρω στις 6:00 τα ξημερώματα) και 7 βαθμούς Κελσίου (γύρω στις 9:00 το πρωί). Το ξημέρωμα η θερμοκρασίες θα είναι:
Στα Δυτικά Προάστια στους 1 - 3 βαθμούς Κελσίου
Στα Βόρεια Προάστια στους 0 βαθμούς Κελσίου
Στην Πάρνηθα στους -1 με -2 βαθμούς Κελσίου
Στον Υμηττό στους 0 βαθμούς Κελσίου
Στην Πεντέλη στους 0 βαθμούς Κελσίου
Στα Ανατολικά του νομού στους 2 με 3 - 4 βαθμούς Κελσίου
Και στα Νότια του νομού στους 2 με 3 - 4 βαθμούς Κελσίου
Οι άνεμοι αναμένεται να είναι από μεταβλητές διευθύνσεις όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.
Καλό σας βράδυ και καλό μήνα!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...