Σελίδες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Νεφώσεις αστάθειας αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου στον νομό Αττικής/Πιθανότητα καταιγίδας...

Σχετική εικόνα
Νεφώσεις αστάθειας θα έχουμε αύριο στην Αττική με την πιθανότητα να σημειωθεί καταιγίδα τις απογευματινές ώρες, ενώ δεν θα λείψει η ζέστη, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου...
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Με ηλιοφάνεια αναμένεται να ξεκινήσει η αυριανή ημέρα στον νομό Αττικής, ενώ από τις πρωινές ώρες (περίπου στις 9:00) θα αρχίζουν σιγά σιγά να αναπτύσσονται νεφώσεις στα Δυτικά και Νότια του νομού (αραιές νεφώσεις - νεφώσεις αστάθειας). Νεφώσεις θα έχουμε νωρίς το μεσημέρι στα Βόρεια του νομού και από τα μέσα του μεσημεριού θα αρχίζουν να αναπτύσσονται νεφώσεις αστάθειας σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό και από το απόγευμα θα έχουμε ασταθείς νεφώσεις σε ολόκληρο σχεδόν τον νομό (δηλαδή ίδια κατάσταση με το μεσημέρι, απλά το μεσημέρι θα είναι λίγο πυκνότερες στα Βόρεια και Δυτικά του νομού. Αυτές οι νεφώσεις αστάθειας που θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από τα μέσα του μεσημεριού και μετέπειτα, υπάρχει πιθανότητα να δώσουν καταιγίδα το απόγευμα, που φαίνεται να είναι "διαθέσιμη" στην Πάρνηθα, εκτός και αν αλλάξουν τα στοιχεία.
Αργά το βράδυ ο ουρανός φαίνεται να καθαρίζει και να επικρατήσει ξαστεριά.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 28 - 29 βαθμούς Κελσίου. Στα Δυτικά του νομού θα κυμανθεί στους 29 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 18 βαθμούς Κελσίου το ξημέρωμα και στους 22 βαθμούς το πρωί (περίπου στις 9:00).
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου