Σελίδες

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ισχυρή καταιγίδα φαίνεται να σημειώνεται αύριο Κυριακή 6/5 στον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καταιγίδα Αττική
Πιθανότητα ισχυρής καταιγίδας στην Αττική κατά της μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αύριο Κυριακή 6/5...
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Πυκνές κατά διαστήματα νεφώσεις θα καλύπτουν τον Αττικό ουρανό καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας αύριο Κυριακή... Βροχές θα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην Αττική τα ξημερώματα, αρχίζοντας από τα Βόρεια και Δυτικά, που όμως αρχικά θα είναι ασθενείς (οι βροχές). Από το πρωί (περίπου στις 9:00) οι βροχές θα αρχίζουν να επεκτείνονται και θα είναι ασθενείς έως μέτριας έντασης. Από το μεσημέρι και μετέπειτα οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη την Αττική και θα είναι μέτριας έως ισχυρής έντασης, υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί ισχυρή καταιγίδα στην Αττική, στα Νότια του νομού και γενικά ισχυρές βροχές σε όλη την Αττική της μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οπότε καλού κακού χρειάζεται προσοχή, καθώς έντονα φαινόμενα αναμένονται αύριο στον νομό Αττικής.
Η θερμοκρασία σε πτώση, στους 19 με 20 βαθμούς το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών και γενικά σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό. Η ελάχιστη θα είναι στους 18 - 20 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες στο Κέντρο των Αθηνών.
Οι άνεμοι θα είναι από ΒΔ διευθύνσεις ενισχυμένοι στα 5 μποφόρ στα Δυτικά του νομού νωρίς το μεσημέρι και στον υπόλοιπο νομό θα είναι στα 4 μποφόρ ΒΒΔ. Από αργά το μεσημέρι οι άνεμοι θα παρουσιάσουν εξασθένηση αλλά θα παραμείνουν ΔΒΔ.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου