Σελίδες

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αύριο Δευτέρα 21/5/2018 στον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιοφάνεια νεφώσεισ
Με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός αύριο στην Αττική, με την θερμοκρασία να μην παρουσιάζει μεταβολή.
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Πυκνή νέφωση θα έχουμε στα ψηλά της Δυτικής Αττικής αλλά και λίγες νεφώσεις κοντά στα Μέγαρα (Δυτική Αττική), το ξημέρωμα. Η ίδια κατάσταση θα είναι και τις πρωινές ώρες (περίπου στις 9:00), όμως οι νεφώσεις θα διαλυθούν πριν και μετά νωρίς το μεσημέρι. Αραιές έως πυκνές νεφώσεις θα καλύψουν ολόκληρο τον Αττικό ουρανό στα μέσα του μεσημεριού αλλά δεν αναμένονται να σημειωθούν φαινόμενα. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα διαλυθούν τελείως και το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά σε ολόκληρο τον νομό.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει μεταβολή και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 29 βαθμούς Κελσίου, δεν αποκλείεται τοπικά η θερμοκρασία να φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου στο Κέντρο της Αθήνας και στα Δυτικά του νομού.
Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις, στα 4 με 5 μποφόρ τις πρωινές ώρες στα Δυτικά και Ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, στα 5 μποφόρ το απόγευμα στα Ανατολικά και Νότια του νομού. Από το βράδυ θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου