Σελίδες

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Έντονα φαινόμενα θα χτυπήσουν αύριο Πέμπτη 24/5/2018 τον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για καταιγιδεσ
Προσοχή αύριο Πέμπτη 24/5 στην Αττική, καθώς αναμένονται έντονα φαινόμενα, πιθανότητα πλημμυρών...
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Αρχικά η ημέρα στον νομό Αττικής, φαίνεται να ξεκινάει με ηλιοφάνεια και αραιές/διάσπαρτες νεφώσεις... όσο όμως θα περνάει η μέρα και η ώρα, οι νεφώσεις προς το μεσημέρι θα αρχίσουν να πυκνώνουν αρκετά. Στα μέσα του μεσημεριού και αργά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα είναι ιδιαίτερα πυκνές και από νωρίς το μεσημέρι θα αρχίσουν να σημειώνονται ασθενείς βροχές σε διάφορες περιοχές του νομού, σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό. Από τα μέσα του μεσημεριού και μετέπειτα τα πράγματα σοβαρεύουν, καθώς οι βροχές θα παρουσιάσουν ιδιαίτερη ένταση και θα έχουν έμφαση αρχικά στο Νότιο και Ανατολικό κομμάτι του νομού (ισχυρή καταιγίδα). Η καταιγίδα και οι ισχυρές βροχές φαίνονται να παρουσιάσουν ακόμα πιο ιδιαίτερη ένταση, να επεκτείνονται και αναμένονται, φαίνονται προβλήματα, σύμφωνα με τα καιρικά μοντέλα.
Από το βράδυ ο καιρός φαίνεται να παρουσιάζει βελτίωση 
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 25 - 27 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 18 - 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα αλλάξουν διεύθυνση και θα γυρίσουν σε ΒΔ, αλλά από το μεσημέρι και μετέπειτα θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις, όχι όμως ιδιαίτερα ενισχυμένοι.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου