Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η κακοκαιρία Ήρα αρχίζει να επηρεάζει και την Αττική σιγά σιγά... Πως θα εξελιχθεί ο καιρός στην Αττική της επόμενες ημέρες?


Η κακοκαιρία Ήρα όπως την έχει ονομάσει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, που περιέχει πτώση της θερμοκρασίας και αρκετές βροχές - καταιγίδες, έχει αρχίσει να επηρεάζει αρκετές περιοχές της χώρας με ισχυρές καταιγίδες και βροχές. Στην Αττική η κακοκαιρία έχει αρχίσει να κάνει την παρουσία της από το μεσημέρι με βροχές, δυνατούς ανέμους και τοπικές καταιγίδες... Η " Ήρα", έχει αρχίσει να επηρεάζει τον νομό Αττικής, ξεκίνησε από τα Βόρεια του νομού και στα Ανατολικά και μετά κατηφόρισε προς τα Δυτικά αλλά όλα ήταν τοπικά.
Το κυρίως πιάτο δεν έχει έρθει ακόμα, καθώς η Αττική της επόμενες ώρες του Σαββάτου θα επηρεαστεί από ασθενείς βροχές κατά τόπους και ίσως τοπική καταιγίδα. Αύριο Κυριακή 24 Ιουνίου, θα είναι μια περίεργη ημέρα για την Αττική, καθώς ένα μοντέλο καιρού, το bolam, φαίνεται να δίνει βροχές και καταιγίδες, αλλά το προγνωστικό μοντέλο GFS, δίνει βροχές στα Δυτικά της χώρας και στην Πελοπόννησο αλλά στην Αττική τίποτα, οπότε αύριο στην Αττική να περιμένουμε μήπως ρίξει τοπική καταιγίδα... Η Δευτέρα δεν φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα μέρα, καθώς η Αττική δεν φαίνεται να επηρεάζεται από βροχές και καταιγίδες. Και τώρα πάμε στο κυρίως πιάτο... καθώς η Αττική την Τρίτη 26 Ιουνίου, θα επηρεαστεί από ισχυρά, έντονα φαινόμενα με την πτώση της θερμοκρασίας να γίνεται αισθητή και υπάρχουν πιθανότητες για εκείνη την ημέρα που φαίνεται να είναι επικίνδυνη, να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις και θα υπάρξουν και πλημμύρες. Το ίδιο ισχύει και για την Τετάρτη 27 Ιουνίου.
Για ότι αλλαγή προκύψει, θα ενημερωθείτε μέσα από την ομάδα μου Cyclone Of Attica στο Facebook αλλά και από τις άλλες καιρικές ομάδες...
Καλό σας απόγευμα!

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου