Σελίδες

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Από την καλοκαιρία, στις βροχές και το φθινόπωρο! Πρόγνωση καιρού Αττικής γι' αύριο Κυριακή 26 Αυγούστου.

Αποτέλεσμα εικόνας για φθινοπωρο σύννεφα
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας, μετά από καιρό, επανέρχομαι ξανά, καθώς το καλοκαίρι αρχίζει και βαδίζει προς το τέλος του, με τις βροχές να αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά στα Δυτικά του νομού κυρίως και τους Βόρειους ανέμους να αρχίζουν να παρουσιάζουν σημαντική ενίσχυση (κυρίως από την Δευτέρα 27 Αυγούστου).
Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τον καιρό γι' αύριο Κυριακή 26/8 στον νομό Αττικής:

Κυριακή:
Η αυριανή ημέρα στον νομό Αττικής, θα ξεκινήσει με λίγες τοπικές νεφώσεις, στα Νότια του νομού, στον Σαρωνικό και στα πολύ Δυτικά (Π.χ λίγο πιο Δυτικά από τα Μέγαρα). Προς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αρχίζουν να πυκνώνουν και στα μέσα του μεσημεριού θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό και θα δώσουν διάσπαρτους όμβρους και ψιχάλες στα Βόρεια και Δυτικά του νομού... Ασθενείς βροχές θα δεχθούν τα Γεράνεια Όρη και το Όρος Πατέρα και όχι μόνο, πιο πολύ από βροχές θα επηρεαστούν τα Δυτικά του νομού.
Το απόγευμα, οι βροχές θα είναι μέτριας έντασης και θα πιάνουν, από τα Γεράνεια Όρη, μέχρι το Κέντρο της Αθήνας. Οι βροχές το απόγευμα θα είναι λίγο πιο έντονες στα Βόρεια του νομού.
Οι νεφώσεις το βράδυ θα αρχίζουν να διαλύονται και οι βροχές αρχίζουν να παρουσιάζουν εξασθένηση. Προς τα μεσάνυχτα οι νεφώσεις θα αρχίζουν να διαλύονται σχεδόν τελείως.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 28 βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη θα είναι στους 24 βαθμούς Κελσίου (περίπου 9 το πρωί). Στην Πάρνηθα η θερμοκρασία τα ξημερώματα θα είναι στους 11-13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα οι άνεμοι θα αρχίζουν να γυρίζουν σε Νότιους, δεν αναμένουμε όμως σημαντική ενίσχυση.

Να σημειώσω και πάλι, ότι από την Δευτέρα, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε Βόρειους και θα αρχίσουν να ενισχύονται σημαντικά στον νομό.

Καλή συνέχεια!
Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου