Weather Outlook

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Νεφώσεις αστάθειας αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου στον νομό Αττικής/Πιθανότητα καταιγίδας...

Σχετική εικόνα
Νεφώσεις αστάθειας θα έχουμε αύριο στην Αττική με την πιθανότητα να σημειωθεί καταιγίδα τις απογευματινές ώρες, ενώ δεν θα λείψει η ζέστη, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου...
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Με ηλιοφάνεια αναμένεται να ξεκινήσει η αυριανή ημέρα στον νομό Αττικής, ενώ από τις πρωινές ώρες (περίπου στις 9:00) θα αρχίζουν σιγά σιγά να αναπτύσσονται νεφώσεις στα Δυτικά και Νότια του νομού (αραιές νεφώσεις - νεφώσεις αστάθειας). Νεφώσεις θα έχουμε νωρίς το μεσημέρι στα Βόρεια του νομού και από τα μέσα του μεσημεριού θα αρχίζουν να αναπτύσσονται νεφώσεις αστάθειας σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό και από το απόγευμα θα έχουμε ασταθείς νεφώσεις σε ολόκληρο σχεδόν τον νομό (δηλαδή ίδια κατάσταση με το μεσημέρι, απλά το μεσημέρι θα είναι λίγο πυκνότερες στα Βόρεια και Δυτικά του νομού. Αυτές οι νεφώσεις αστάθειας που θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από τα μέσα του μεσημεριού και μετέπειτα, υπάρχει πιθανότητα να δώσουν καταιγίδα το απόγευμα, που φαίνεται να είναι "διαθέσιμη" στην Πάρνηθα, εκτός και αν αλλάξουν τα στοιχεία.
Αργά το βράδυ ο ουρανός φαίνεται να καθαρίζει και να επικρατήσει ξαστεριά.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 28 - 29 βαθμούς Κελσίου. Στα Δυτικά του νομού θα κυμανθεί στους 29 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 18 βαθμούς Κελσίου το ξημέρωμα και στους 22 βαθμούς το πρωί (περίπου στις 9:00).
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αλλά και με πολύ ζέστη αύριο Τετάρτη 25 Απριλίου στον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζέστη ηλιοφάνεια
Με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός αύριο στον νομό Αττικής με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 30 βαθμούς Κελσίου!
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Νεφώσεις θα έχουμε στον νομό Αττικής (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) σήμερα μετά τα μεσάνυχτα και φαίνονται να είναι αραιές κατά βάση και θα είναι "διαθέσιμες" στο Κέντρο της Αθήνας, στα Δυτικά και Βόρεια Προάστια, σε ολόκληρο σχεδόν το Ανατολικό κομμάτι του νομού, στα Νότια και στα Νοτιοδυτικά του νομού αλλά δεν θα επικρατούν αραιές νεφώσεις σε όλη την Αττική.
Τα ξημερώματα και νωρίς το πρωί οι νεφώσεις φαίνεται να διαλύονται τελείως και ο ουρανός να έχει καθαρίσει. Νωρίς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα επιστρέψουν και θα είναι διασκορπισμένες.
Στα μέσα του μεσημεριού θα έχουμε λίγο πυκνότερες νεφώσεις τα Βόρεια του νομού αλλά το απόγευμα νεφώσεις δεν φαίνονται να υπάρχουν και νωρίς το βράδυ θα έχουμε νεφώσεις σε ολόκληρο το Ανατολικό κομμάτι του νομού αλλά θα είναι αραιές και από τις 21:00 περίπου και μετέπειτα ο ουρανός φαίνεται να καθαρίζει και να επικρατεί ξαστεριά.
Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 29 βαθμούς Κελσίου, όμως στα Δυτικά Προάστια η θερμοκρασία φαίνεται να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου! Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 18 βαθμούς Κελσίου τα ξημερώματα και στους 24 - 25 βαθμούς Κελσίου το πρωί περίπου στις 9:00.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica


Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Καλός ο καιρός αύριο Κυριακή 22 Απριλίου στον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλιοφάνεια
Με ηλιοφάνεια θα κυλήσει ο καιρός αύριο στην Αττική!
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Η ημέρα αύριο στην Αττική θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια χωρίς καθόλου νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί στους 20 - 22 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών. Η ελάχιστη θα είναι στους 15 βαθμούςτις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ψύχρα αύριο Σάββατο 21 Απριλίου στην Αττική με ενισχυμένους βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψύχρα ηλιοφάνεια συννεφιά
Με ψύχρα και βοριάδες θα καταστεί αύριο ο καιρός στην Αττική με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, με ηλιοφάνεια και λίγες διάσπαρτες νεφώσεις...
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Λίγες νεφώσεις θα έχουμε στα Βόρεια τμήματα του νομού αλλά περισσότερες στα Δυτικά π.χ. Μέγαρα. Οι νεφώσεις το ξημέρωμα και το πρωί θα έχουν διασπαστεί αλλά το πρωί θα πυκνώσουν (τίποτα το ιδιαίτερο) στα Βόρεια του νομού. Από νωρίς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αρχίζουν να διαλύονται τελείως και από το μεσημέρι και μετά αναμένεται ηλιοφάνεια και το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά σε όλη την Αττική.
Η θερμοκρασία σε πτώση, στους 18 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών. Η ελάχιστη θα είναι στους 11 - 13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι ΒΒΑ ενισχυμένοι στα 5 με 6 μποφόρ μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Με τι καιρό θα γίνει ο Επιτάφιος στην Αττική την Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου??

Αποτέλεσμα εικόνας για Καιρός Επιτάφιος
Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα, ο καιρός στην Αττική την Μεγάλη Παρασκευή του Επιταφίου, θα πραγματοποιηθεί με νεφώσεις, αλλά δεν φαίνονται να σημειώνονται βροχές το βράδυ.
Πάμε όμως να δούμε και τον καιρό γι' αύριο Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου στην Αττική.
Αναλυτική Πρόγνωση Αττικής:

Μ. Πέμπτη
Αραιές νεφώσεις έχουμε στον νομό Αττικής, που όμως θα αρχίζουν να αυξάνονται και να εισέρχονται στον νομό από τα Δυτικά/Βορειοδυτικά, από σήμερα τα μεσάνυχτα και μετέπειτα, αλλά αυτές οι νεφώσεις δεν αναμένεται να αφήσουν βροχές. Οι νεφώσεις θα πυκνώσουν το πρωί, κυρίως στα Δυτικά και Νότια του νομού. Νωρίς το μεσημέρι η κατάσταση δεν αναμένεται να αλλάξει, αλλά από τα μέσα του μεσημεριού και μετέπειτα, οι νεφώσεις θα διαλύονται και θα φεύγουν προς τα Ανατολικά/Νοτιοανατολικά. Το απόγευμα θα έχουμε αραιές νεφώσεις (τίποτα το ιδιαίτερο), όμως από αργά το βράδυ οι νεφώσεις θα επιστρέψουν πάλι πυκνές από τα Δυτικά/Βορειοδυτικά και καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας δεν αναμένεται να έχουμε φαινόμενα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 23 - 24 βαθμούς Κελσίου. Στα Δυτικά του νομού η θερμοκρασία δεν αποκλείεται τοπικά να φτάσει και τους 26 βαθμούς Κελσίου (σε κάποιες περιοχές στα Δυτικά του νομού). Η ελάχιστη θα είναι στους 22 βαθμούς Κελσίου το πρωί (περίπου στις 9:00) και 17 βαθμούς Κελσίου τα ξημερώματα (περίπου στις 6:00), στο Κέντρο των Αθηνών.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.

Μ. Παρασκευή (Επιτάφιος)
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Επιτάφιος στην Αττική το βράδυ, φαίνεται να πραγματοποιείται με νεφώσεις αλλά δεν φαίνονται να σημειώνονται βροχές. Βροχές φαίνεται να σημειώνονται στην Αττική το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής στα Δυτικά και Νότια του νομού και η υπόλοιπη μέρα στην Αττική μέχρι το βράδυ, φαίνεται να κυλάει με νεφώσεις και μικρά ανοίγματα το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση (όχι ιδιαίτερη) και οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και το βράδυ θα είναι Β ενισχυμένοι στα 5 με 6 μποφόρ κυρίως στα Δυτικά του νομού.
Για ότι νεότερο προκύψει για τον καιρό της Μ. Παρασκευής του επιταφίου, θα σας ενημερώσω μέσα από την ομάδα μου Cyclone Of Attica στο Facebook.
Καλή συνέχεια!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...