Weather Outlook

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Σχετική εικόνα
Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας στην Αττική.

Πάμε να δούμε τι θα κάνει γι' αύριο, όπου φαίνονται καλές καιρικές συνθήκες για το πέταγμα του χαρταετού..


Αύριο η ημέρα στην Αττική, θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με με ηλιοφάνεια έως το απόγευμα.
 Πιθανόν να παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις άνευ σημασίας στον Σαρωνικό Κόλπο και στα Νοτιοανατολικά του νομού στο Λαύριο. Από το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα παραμείνουν κατά τόπους στον νομό όλη την νύχτα, φαινόμενα όμως δεν αναμένονται.
 Οι άνεμοι θα είναι Δ (Δυτικοί) όλη την ημέρα στον νομό έως τα 5 μποφόρ, με εμφάνιση Νοτιοδυτικού ανέμου κυρίως στα Νότια του νομού το μεσημέρι.
Παρ' όλα αυτά, θα μείνουν Δ καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, με τάσεις Βορειοδυτικού αργά το βράδυ στα 6 μποφόρ, κυρίως στην Δυτική Αττική (Μέγαρα).
 Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, όπου η μέγιστη θα φτάσει τους 22 βαθμούς στο Κέντρο της Αθήνας, τους 22 με 23 στα Δυτικά, τους 18 με 22 στα Βόρεια και τους 25 κατά τόπους στα Βορειοανατολικά του νομού. Η ελάχιστη το βράδυ, θα είναι στους 14 και 15 βαθμούς στο Κέντρο της Αθήνας.
Simeteo.gr

Χαλάει ο καιρός από την Τρίτη έως την Τετάρτη, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα - βράδυ της Τρίτης και βροχές κατά τόπους ισχυρές και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και πιθανόν στην Κορυφή της Πεντέλης.
Modele GFS - Carte prévisions

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica





















γ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ο καιρός αλλάζει, κρύα έρχονται, σιγά σιγά, ο καλός καιρός θα συνεχίσει αλλά θα μας αποχαιρετήσει...

Αποτέλεσμα εικόνας για Κρύα ψυχρή εισβολή
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Μετά από μερική διακοπή μου από τα καιρικά, ήρθε η ώρα να επανέλθω επιτέλους!
Οπότε, έχουμε και λέμε... 

Υψηλές θερμοκρασίες θα έχουμε από αύριο, μέχρι τις 14 - 15 Νοεμβρίου. Από και και μετά τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν σημαντικά, καθώς φαίνεται να μας έρχεται το πρώτο σημαντικό κρύο (δηλαδή ψυχρή εισβολή). Τα καιρικά μοντέλα, φαίνεται να συμφωνούν όλα, δηλαδή GFS, ECMWF το κύριο Ευρωπαϊκό μοντέλο, GEM. 

Όπως βλέπουμε στο μοντέλο GFS 12Z, τα πράγματα από τις 15 Νοεμβρίου φαίνεται να σοβαρεύουν, καθώς καταφθάνει ψυχρή εισβολή, με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες!
Κι άλλοι χάρτες παρακάτω αλλά λίγο μακριά για να λέμε τέτοια... Για να δούμε, θα δει κάνα χιόνι η Πάρνηθα? Υπομονή... (Για φαινόμενα δεν μπορώ να πω ακόμα, θα ενημερώνω).









Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Από την καλοκαιρία, στις βροχές και το φθινόπωρο! Πρόγνωση καιρού Αττικής γι' αύριο Κυριακή 26 Αυγούστου.

Αποτέλεσμα εικόνας για φθινοπωρο σύννεφα
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας, μετά από καιρό, επανέρχομαι ξανά, καθώς το καλοκαίρι αρχίζει και βαδίζει προς το τέλος του, με τις βροχές να αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά στα Δυτικά του νομού κυρίως και τους Βόρειους ανέμους να αρχίζουν να παρουσιάζουν σημαντική ενίσχυση (κυρίως από την Δευτέρα 27 Αυγούστου).
Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τον καιρό γι' αύριο Κυριακή 26/8 στον νομό Αττικής:

Κυριακή:
Η αυριανή ημέρα στον νομό Αττικής, θα ξεκινήσει με λίγες τοπικές νεφώσεις, στα Νότια του νομού, στον Σαρωνικό και στα πολύ Δυτικά (Π.χ λίγο πιο Δυτικά από τα Μέγαρα). Προς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αρχίζουν να πυκνώνουν και στα μέσα του μεσημεριού θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό και θα δώσουν διάσπαρτους όμβρους και ψιχάλες στα Βόρεια και Δυτικά του νομού... Ασθενείς βροχές θα δεχθούν τα Γεράνεια Όρη και το Όρος Πατέρα και όχι μόνο, πιο πολύ από βροχές θα επηρεαστούν τα Δυτικά του νομού.
Το απόγευμα, οι βροχές θα είναι μέτριας έντασης και θα πιάνουν, από τα Γεράνεια Όρη, μέχρι το Κέντρο της Αθήνας. Οι βροχές το απόγευμα θα είναι λίγο πιο έντονες στα Βόρεια του νομού.
Οι νεφώσεις το βράδυ θα αρχίζουν να διαλύονται και οι βροχές αρχίζουν να παρουσιάζουν εξασθένηση. Προς τα μεσάνυχτα οι νεφώσεις θα αρχίζουν να διαλύονται σχεδόν τελείως.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 28 βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη θα είναι στους 24 βαθμούς Κελσίου (περίπου 9 το πρωί). Στην Πάρνηθα η θερμοκρασία τα ξημερώματα θα είναι στους 11-13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα οι άνεμοι θα αρχίζουν να γυρίζουν σε Νότιους, δεν αναμένουμε όμως σημαντική ενίσχυση.

Να σημειώσω και πάλι, ότι από την Δευτέρα, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε Βόρειους και θα αρχίσουν να ενισχύονται σημαντικά στον νομό.

Καλή συνέχεια!
Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica


Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η κακοκαιρία Ήρα αρχίζει να επηρεάζει και την Αττική σιγά σιγά... Πως θα εξελιχθεί ο καιρός στην Αττική της επόμενες ημέρες?


Η κακοκαιρία Ήρα όπως την έχει ονομάσει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, που περιέχει πτώση της θερμοκρασίας και αρκετές βροχές - καταιγίδες, έχει αρχίσει να επηρεάζει αρκετές περιοχές της χώρας με ισχυρές καταιγίδες και βροχές. Στην Αττική η κακοκαιρία έχει αρχίσει να κάνει την παρουσία της από το μεσημέρι με βροχές, δυνατούς ανέμους και τοπικές καταιγίδες... Η " Ήρα", έχει αρχίσει να επηρεάζει τον νομό Αττικής, ξεκίνησε από τα Βόρεια του νομού και στα Ανατολικά και μετά κατηφόρισε προς τα Δυτικά αλλά όλα ήταν τοπικά.
Το κυρίως πιάτο δεν έχει έρθει ακόμα, καθώς η Αττική της επόμενες ώρες του Σαββάτου θα επηρεαστεί από ασθενείς βροχές κατά τόπους και ίσως τοπική καταιγίδα. Αύριο Κυριακή 24 Ιουνίου, θα είναι μια περίεργη ημέρα για την Αττική, καθώς ένα μοντέλο καιρού, το bolam, φαίνεται να δίνει βροχές και καταιγίδες, αλλά το προγνωστικό μοντέλο GFS, δίνει βροχές στα Δυτικά της χώρας και στην Πελοπόννησο αλλά στην Αττική τίποτα, οπότε αύριο στην Αττική να περιμένουμε μήπως ρίξει τοπική καταιγίδα... Η Δευτέρα δεν φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα μέρα, καθώς η Αττική δεν φαίνεται να επηρεάζεται από βροχές και καταιγίδες. Και τώρα πάμε στο κυρίως πιάτο... καθώς η Αττική την Τρίτη 26 Ιουνίου, θα επηρεαστεί από ισχυρά, έντονα φαινόμενα με την πτώση της θερμοκρασίας να γίνεται αισθητή και υπάρχουν πιθανότητες για εκείνη την ημέρα που φαίνεται να είναι επικίνδυνη, να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις και θα υπάρξουν και πλημμύρες. Το ίδιο ισχύει και για την Τετάρτη 27 Ιουνίου.
Για ότι αλλαγή προκύψει, θα ενημερωθείτε μέσα από την ομάδα μου Cyclone Of Attica στο Facebook αλλά και από τις άλλες καιρικές ομάδες...
Καλό σας απόγευμα!

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica 

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δυνατή κακοκαιρία σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα στης 26 Ιουνίου?

Μετά από την μεγάλη κακοκαιρία που χτύπησε την Αττική, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, φαίνεται να λαμβάνει χώρα μια άλλη δυνατή κακοκαιρία που θα χτυπήσει την χώρα μας και την Αττική στης 26 Ιουνίου και στα τέλη του μηνός. Αυτή η δυνατή κακοκαιρία θα έχει χαρακτηριστικό, τις ισχυρές καταιγίδες και βροχές, η θερμοκρασία να πέσει σημαντικά, και τους ισχυρούς ανέμους. Αυτά φαίνονται προς το παρόν από τα καιρικά μοντέλα, όμως όλα θα εξελιχθούν στην πορεία.
Θα σας ενημερώνω γι' αυτήν την κακοκαιρία που φαίνεται να πλησιάζει την χώρα μας, μέσα από την ομάδα μου Cyclone Of Attica στο Facebook και στις άλλες καιρικές ομάδες...
Για ότι προκύψει θα υπάρξει ενημέρωση.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Κακοκαιρία θα αρχίσει να επηρεάζει τον νομό Αττικής από αύριο το βράδυ Παρασκευής 15 Ιουνίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεφώσεις, ήλιος, βροχές
Με ηλιοφάνεια και νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός αύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου στην Αττική, αλλά από το βράδυ θα αρχίσουν βροχές να επηρεάζουν τον νομό...
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Νεφώσεις θα αρχίσουν να εισβάλλουν στον νομό Αττικής από σήμερα μετά τα μεσάνυχτα αλλά θα είναι αραιές κατά βάση. Η κατάσταση θα παραμείνει ίδια και το ξημέρωμα. Από το μεσημέρι και μετέπειτα ο ουρανός θα αρχίζει να ανοίγει και οι νεφώσεις θα διασπαστούν. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα επιστρέψουν (αραιές κατά βάση) και από αργά το βράδυ θα πυκνώσουν και η Αττική θα επηρεαστεί από ασθενείς βροχές αλλά από αύριο μετά τα μεσάνυχτα οι βροχές θα ενταθούν...
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 26 - 28 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 20 - 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ τις πρωινές ώρες και από το μεσημέρι και μετέπειτα θα γυρίσουν σε Νότιους στα 4 με 5 μποφόρ.
Καλό σας απόγευμα!

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica 

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Έντονα φαινόμενα θα χτυπήσουν αύριο Πέμπτη 24/5/2018 τον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για καταιγιδεσ
Προσοχή αύριο Πέμπτη 24/5 στην Αττική, καθώς αναμένονται έντονα φαινόμενα, πιθανότητα πλημμυρών...
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Αρχικά η ημέρα στον νομό Αττικής, φαίνεται να ξεκινάει με ηλιοφάνεια και αραιές/διάσπαρτες νεφώσεις... όσο όμως θα περνάει η μέρα και η ώρα, οι νεφώσεις προς το μεσημέρι θα αρχίσουν να πυκνώνουν αρκετά. Στα μέσα του μεσημεριού και αργά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα είναι ιδιαίτερα πυκνές και από νωρίς το μεσημέρι θα αρχίσουν να σημειώνονται ασθενείς βροχές σε διάφορες περιοχές του νομού, σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό. Από τα μέσα του μεσημεριού και μετέπειτα τα πράγματα σοβαρεύουν, καθώς οι βροχές θα παρουσιάσουν ιδιαίτερη ένταση και θα έχουν έμφαση αρχικά στο Νότιο και Ανατολικό κομμάτι του νομού (ισχυρή καταιγίδα). Η καταιγίδα και οι ισχυρές βροχές φαίνονται να παρουσιάσουν ακόμα πιο ιδιαίτερη ένταση, να επεκτείνονται και αναμένονται, φαίνονται προβλήματα, σύμφωνα με τα καιρικά μοντέλα.
Από το βράδυ ο καιρός φαίνεται να παρουσιάζει βελτίωση 
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 25 - 27 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 18 - 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα αλλάξουν διεύθυνση και θα γυρίσουν σε ΒΔ, αλλά από το μεσημέρι και μετέπειτα θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις, όχι όμως ιδιαίτερα ενισχυμένοι.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αύριο Δευτέρα 21/5/2018 στον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιοφάνεια νεφώσεισ
Με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός αύριο στην Αττική, με την θερμοκρασία να μην παρουσιάζει μεταβολή.
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Πυκνή νέφωση θα έχουμε στα ψηλά της Δυτικής Αττικής αλλά και λίγες νεφώσεις κοντά στα Μέγαρα (Δυτική Αττική), το ξημέρωμα. Η ίδια κατάσταση θα είναι και τις πρωινές ώρες (περίπου στις 9:00), όμως οι νεφώσεις θα διαλυθούν πριν και μετά νωρίς το μεσημέρι. Αραιές έως πυκνές νεφώσεις θα καλύψουν ολόκληρο τον Αττικό ουρανό στα μέσα του μεσημεριού αλλά δεν αναμένονται να σημειωθούν φαινόμενα. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα διαλυθούν τελείως και το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά σε ολόκληρο τον νομό.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει μεταβολή και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 29 βαθμούς Κελσίου, δεν αποκλείεται τοπικά η θερμοκρασία να φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου στο Κέντρο της Αθήνας και στα Δυτικά του νομού.
Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις, στα 4 με 5 μποφόρ τις πρωινές ώρες στα Δυτικά και Ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, στα 5 μποφόρ το απόγευμα στα Ανατολικά και Νότια του νομού. Από το βράδυ θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Η σκόνη αλλά και η αφόρητη ζέστη συνεχίζονται... Πρόγνωση καιρού Αττικής γι' αύριο Σάββατο 19/5/2018.

Σχετική εικόνα
Με αρκετή ζέστη θα κυλήσει ο καιρός αύριο στην Αττική και με θολούρα στην ατμόσφαιρα εξαιτίας της σκόνης από την Αφρική...
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Αύριο η ημέρα στην Αττική αναμένεται να ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και με αρκετή αφρικανική σκόνη να καλύπτει τον Αττικό ουρανό. Προς το μεσημέρι θα εμφανιστούν κάποιες νεφώσεις αλλά θα είναι αραιές κατά βάση. Στα μέσα του μεσημεριού οι νεφώσεις θα πυκνώσουν (τίποτα το ιδιαίτερο) στα ψηλά της Δυτικής Αττικής και δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν ψιχάλες.
Το απόγευμα οι νεφώσεις θα διαλυθούν αλλά από το βράδυ θα επιστρέψουν αραιές και θα καλύψουν όλο τον Αττικό ουρανό.
Η σκόνη θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και η θερμοκρασία, όπου φαίνεται να σημειώνεται και πάλι άνοδο, θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού η θερμοκρασία θα είναι υψηλή.
Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 20 - 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ισχυρή καταιγίδα φαίνεται να σημειώνεται αύριο Κυριακή 6/5 στον νομό Αττικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καταιγίδα Αττική
Πιθανότητα ισχυρής καταιγίδας στην Αττική κατά της μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αύριο Κυριακή 6/5...
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Πυκνές κατά διαστήματα νεφώσεις θα καλύπτουν τον Αττικό ουρανό καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας αύριο Κυριακή... Βροχές θα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην Αττική τα ξημερώματα, αρχίζοντας από τα Βόρεια και Δυτικά, που όμως αρχικά θα είναι ασθενείς (οι βροχές). Από το πρωί (περίπου στις 9:00) οι βροχές θα αρχίζουν να επεκτείνονται και θα είναι ασθενείς έως μέτριας έντασης. Από το μεσημέρι και μετέπειτα οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη την Αττική και θα είναι μέτριας έως ισχυρής έντασης, υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί ισχυρή καταιγίδα στην Αττική, στα Νότια του νομού και γενικά ισχυρές βροχές σε όλη την Αττική της μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οπότε καλού κακού χρειάζεται προσοχή, καθώς έντονα φαινόμενα αναμένονται αύριο στον νομό Αττικής.
Η θερμοκρασία σε πτώση, στους 19 με 20 βαθμούς το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών και γενικά σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό. Η ελάχιστη θα είναι στους 18 - 20 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες στο Κέντρο των Αθηνών.
Οι άνεμοι θα είναι από ΒΔ διευθύνσεις ενισχυμένοι στα 5 μποφόρ στα Δυτικά του νομού νωρίς το μεσημέρι και στον υπόλοιπο νομό θα είναι στα 4 μποφόρ ΒΒΔ. Από αργά το μεσημέρι οι άνεμοι θα παρουσιάσουν εξασθένηση αλλά θα παραμείνουν ΔΒΔ.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Νεφώσεις αστάθειας αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου στον νομό Αττικής/Πιθανότητα καταιγίδας...

Σχετική εικόνα
Νεφώσεις αστάθειας θα έχουμε αύριο στην Αττική με την πιθανότητα να σημειωθεί καταιγίδα τις απογευματινές ώρες, ενώ δεν θα λείψει η ζέστη, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου...
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Με ηλιοφάνεια αναμένεται να ξεκινήσει η αυριανή ημέρα στον νομό Αττικής, ενώ από τις πρωινές ώρες (περίπου στις 9:00) θα αρχίζουν σιγά σιγά να αναπτύσσονται νεφώσεις στα Δυτικά και Νότια του νομού (αραιές νεφώσεις - νεφώσεις αστάθειας). Νεφώσεις θα έχουμε νωρίς το μεσημέρι στα Βόρεια του νομού και από τα μέσα του μεσημεριού θα αρχίζουν να αναπτύσσονται νεφώσεις αστάθειας σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό και από το απόγευμα θα έχουμε ασταθείς νεφώσεις σε ολόκληρο σχεδόν τον νομό (δηλαδή ίδια κατάσταση με το μεσημέρι, απλά το μεσημέρι θα είναι λίγο πυκνότερες στα Βόρεια και Δυτικά του νομού. Αυτές οι νεφώσεις αστάθειας που θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από τα μέσα του μεσημεριού και μετέπειτα, υπάρχει πιθανότητα να δώσουν καταιγίδα το απόγευμα, που φαίνεται να είναι "διαθέσιμη" στην Πάρνηθα, εκτός και αν αλλάξουν τα στοιχεία.
Αργά το βράδυ ο ουρανός φαίνεται να καθαρίζει και να επικρατήσει ξαστεριά.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 28 - 29 βαθμούς Κελσίου. Στα Δυτικά του νομού θα κυμανθεί στους 29 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 18 βαθμούς Κελσίου το ξημέρωμα και στους 22 βαθμούς το πρωί (περίπου στις 9:00).
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...