Weather Outlook

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Πρόγνωση καιρού Αττικής για την Παρασκευή 28/7/2017!

               Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιοφάνεια νεφώσεισ αθήνα
                 Με ηλιοφάνεια και μερικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός αύριο στην Αττική!

                                                                 
                                                                      Πιο αναλυτικά:

Αύριο η ημέρα στην Αττική θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στη Δυτική Αττική και στα Βόρεια τμήματα του νομού.Προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα Βορειοανατολικά τμήματα του νομού και στο κέντρο της Αθήνας.Οι νεφώσεις θα είναι πιο πυκνές στο κέντρο της Αθήνας.Το μεσημέρι περίπου στης 15:00 οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στα Δυτικά Προάστια,στη Δυτική Αττική,στα Νοτιοδυτικά τμήματα,στην Νοτιοανατολική Αττική,στην Βορειοανατολική Αττική και στα Νότια τμήματα του νομού και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί ασθενή βροχή στα Βόρεια.Π.χ Άγιος Στέφανος και άνοιξη.

Το απόγευμα οι νεφώσεις σιγά σιγά θα διαλύονται και το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά σε όλη την Αττική,μόνο που θα παραμείνουν τοπικές νεφώσεις στα Βορειοδυτικά και στα πολύ δυτικά τμήματα του νομού.
Οι θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στο κέντρο των Αθηνών στους 30 βαθμούς Κελσίου.Το πρωί η θερμοκρασία θα είναι στους 20-22-24 βαθμούς Κελσίου.
Στα Βορειοανατολικά τμήματα του νομού η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Οι άνεμοι θα είναι το πρωί ΒΔ ενισχυμένοι στα υπερδυτικά τμήματα του νομου,στα Νότια τμήματα και θα είναι εξασθενημένοι στην υπόλοιπη Αττική.
Το μεσημέρι οι άνεμοι σιγά σιγά θα γυρίσουν σε Ν.
Το απόγευμα οι άνεμοι θα είναι ΝΑ ενισχυμένοι σε ολόκληρη την Αττική και το βράδυ θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση σε ολόκληρο τον νομό.

                                                          Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...