Weather Outlook

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Πρόγνωση καιρού Αττικής για την Δευτέρα 3/7/2017.Πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες!





Αύριο τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Αττική θα είναι:Η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και οι ισχυροί Βορειοδυτικοί άνεμοι.

                                                                    Πιο αναλυτικά:

Αύριο ο καιρός στην Αττική θα είναι αίθριος μόνο το πρωί και το μεσημέρι.Από το απόγευμα,περίπου στης 18:00 και κυρίως το βράδυ,περίπου στης 21:00 θα αρχίζουν να αναπτύσσονται νεφώσεις κυρίως στα Βορειοανατολικά και Δυτικά τμήματα του νομού(Δυτική Αττική).Π.χ Ερυθρές και στα Βορειοανατολικά(Ωρωπός,Δήλεσι,Σχηματάρι)
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί στο κέντρο των Αθηνών στους 30-32 βαθμούς Κελσίου.Στα Βόρεια και Δυτικά τμήματα του νομού θα είναι 2 με 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Οι άνεμοι θα είναι ΒΔ ιδιαίτερα ενισχυμένοι που ίσως φτάσουν και τα 8 μποφόρ κυρίως στην Δυτική Αττική(και σε όλη την Αττική θα είναι ενισχυμένοι)και θα είναι πολύ ενισχυμένοι καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.
Η ψυχρές αέριες μάζες είναι η αιτία που θα πέσει η θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα και οι ισχυροί Βορειοδυτικοί άνεμοι.

                                                           Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...