Weather Outlook

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Πρόγνωση καιρού Αττικής για της επόμενες ώρες και γι'αύριο Τρίτη 24 Οκτωβρίου.Μεγάλη κακοκαιρία θα επηρεάσει αύριο τον νομό με πιθανότητα για ισχυρή καταιγίδα αύριο απόγευμα/βράδυ!

Σχετική εικόνα
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Σοβαρή κακοκαιρία φαίνεται να σημειώνεται αύριο στον νομό Αττικής αρχίζοντας από σήμερα το βράδυ,όπου φαίνεται να σημειώνεται καταιγίδα στα Νοτιοδυτικά και Δυτικά τμήματα του νομού.

                                            ΤΡΟΧΙΆ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΎ ΧΑΜΗΛΟΎ
Το βαρομετρικό χαμηλό,ονομαζόμενο "Δαίδαλος" κινούμενο από τα Βορειοδυτικά της Ευρώπης θα έχει ως αποτέλεσμα να φέρει στην χώρα μας ισχυρές βροχοπτώσεις,καταιγίδες,θυελλώδεις ανέμους και σημαντική πτώση του Υδραργύρου.
 
Όπως βλέπετε και στους χάρτες του meteociel,ο "Δαίδαλος" θα κινηθεί Νοτιοδυτικά και θα διαλυθεί φέρνοντας μας καλοκαιρία για μικρό χρονικό διάστημα.Π.χ,από της 26 Οκτωβρίου έως την 28η Οκτωβρίου.Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου,ανέφερε στο δελτίο του για ένα βαρομετρικό χαμηλό που είναι ένα πιθανότερο σενάριο(60%)να έρθει μια ατμοσφαιρική διαταραχή,ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Βορειοδυτική Ευρώπη προς την χώρα μας.

                           ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ
Στην Αττική όσο θα οδεύουμε προς τα μεσάνυχτα και μετά τα μεσάνυχτα,φαίνεται να σημειώνεται πρόσκαιρη καταιγίδα στα Νοτιοδυτικά τμήματα του νομού και στα Δυτικά.
Η θερμοκρασία της επόμενες ώρες θα σημειώνει σταδιακή πτώση και στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα Δυτικά Προάστια και στην Δυτική Αττική,εξαιτίας της υγρασίας και της καταιγίδας η θερμοκρασία θα είναι στους 13-15 βαθμούς Κελσίου.Η υγρασία θα είναι σε υψηλά επίπεδα.
Οι άνεμοι μέσα στην νύχτα θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση στα 4 με 5 μποφόρ και θα είναι ΔΒΔ.

                        ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙ'ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αύριο η ημέρα στον νομό θα ξημερώσει με χαμηλές θερμοκρασίες,ηλιοφάνεια και κατά τόπους πυκνές και αραιές νεφώσεις στα Δυτικά και Βόρεια.
Η θερμοκρασία θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή αύριο το πρωί στο Κέντρο των Αθηνών και θα κυμανθεί στους 15 βαθμούς Κελσίου.
Προς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Αττική.
Κι εδώ φαίνεται να αρχίζει το ζουμί από το απόγευμα...Καθώς από το απόγευμα και κυρίως το βράδυ περιμένουμε ισχυρή καταιγίδα να επηρεάσει τον νομό πρώτα από τα Βόρεια και μετά και στην υπόλοιπη Αττική και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές πλημμύρες(Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη).
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα Ανατολικά και Βόρεια τμήματα του νομού η μέγιστη θα είναι 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερη.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί.
Να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα όμορφο βράδυ!

                                                  Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
                                                                            Cyclone Of Attica


















γ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...