Weather Outlook

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ισχυρή καταιγίδα φαίνεται στην Αττική της επόμενες ώρες!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για καταιγιδα
Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι!
Μετά από την μεγάλη καταιγίδα που επηρέασε εχθές την Αττική φαίνεται άλλη μια καταιγίδα κατά τόπους ισχυρή να χτυπάει τον νομό της επόμενες ώρες!
Ακολουθούν φωτογραφίες με την ισχυρή και εντυπωσιακή καταιγίδα που επηρέασε εχθές την Αττική:
Φωτογραφία του Φίλιππου Κολποδίνου όπου διακρίνεται στην φώτο σχηματισμό Supercell που έφερε ισχυρή βροχόπτωση και ισχυρή καταιγίδα κατά την διάρκεια των βραδινών ωρών!
Φωτογραφίες του Χρήστου Παπασούλη όπου διακρίνεται στης φώτο υπέροχη και μεγάλη βροχοκουρτίνα!
Φωτογραφία του Γιάννη Δραβίλα όπου διακρίνεται στην φώτο υπέροχη λάμψη από κεραυνό με τα σύννεφα να αντανακλούν και να κάνουν το σκηνικό πιο όμορφο!

                           ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

Της επόμενες ώρες ο καιρός στην Αττική φαίνεται να κυλάει άστατος με πιθανή καταιγίδα κατά τόπους ισχυρή να επηρεάζει τον νομό και ισχυρές βροχοπτώσεις να σημειώνονται κατά της απογευματινές και προς της βραδινές ώρες.
Προγνωστικό μοντέλο από το Antimeteo.gr.
Στο μοντέλο του antimeteo διακρίνεται όπως βλέπετε και εσείς,ισχυρές βροχοπτώσεις με ισχυρή καταιγίδα κατά τόπους ισχυρή να επηρεάζει τα Δυτικά και Νότια τμήματα της Αττικής αλλά και βροχοπτώσεις να σημειώνονται στα Ανατολικά τμήματα του νομού.
Η βροχές φαίνονται να είναι χειμερινής υφής!
Η θερμοκρασία της επόμενες ώρες θα σημειώσει σημαντική πτώση(θα θυμίσει χειμώνα)και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 13-15 βαθμούς Κελσίου.
Στα Δυτικά,Νότια και Ανατολικά του νομού η θερμοκρασία θα είναι 2 με 4-5 βαθμούς χαμηλότερη,κυρίως στα Δυτικά και Βορειοανατολικά τμήματα του νομού,εξαιτίας της βροχόπτωσης και της καταιγίδας που θα σημειωθεί.
Οι άνεμοι θα είναι ΒΒΑ ενισχυμένοι 4 με 6 μποφόρ σε ολόκληρο τον νομό Αττικής.
Το βραδάκι αν θέλετε να βγείτε κάπου,καλό θα ήταν να πάρετε και κανά μπουφάν γιατί το κρύο θα είναι ιδιαίτερο αισθητό σε πολλές περιοχές της Αττικής.

                                              Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
                                                                     Cyclone Of Attica













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...