Weather Outlook

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

3ήμερη πρόγνωση καιρού Αττικής από 24 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου.Με ηλιοφάνεια και νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το τριήμερο.Βροχές την Κυριακή!

Σχετική εικόνα
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Μετά από μια ηλιόλουστη εβδομάδα χωρίς σχεδόν καθόλου νεφώσεις,φαίνεται από αύριο Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο να μας έρχονται νεφώσεις από τα Βορειοδυτικά και ασθενείς βροχές να σημειώνονται στον νομό την Κυριακή.Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Ας δούμε πως αναμένεται να κυλήσει ο καιρός αύριο Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο στον νομό Αττικής:

Παρασκευή:
Αύριο η ημέρα στην Αττική θα ξεκινήσει με λιακάδα σε ολόκληρο τον νομό.Προς το μεσημέρι θα αρχίσουν να μας έρχονται νεφώσεις από τα Νότια και Δυτικά.Μέσα στο μεσημέρι οι νεφώσεις θα αρχίσουν να απλώνονται σχεδόν σε όλη την Αττική αλλά δεν αναμένονται να αφήσουν βροχές,οι νεφώσεις θα είναι τοπικές.Το απόγευμα η κατάσταση θα παραμείνει ίδια και το βράδυ θα πυκνώσουν στα Δυτικά του νομού.Βροχές δεν θα σημειωθούν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πολύ μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 18 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 11 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς.

Σάββατο:
Το Σάββατο η ημέρα στην Αττική αναμένεται να ξεκινήσει και να κυλήσει με νεφώσεις.Βέβαια θα υπάρξουν και κάποια ανοίγματα στον νομό.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 15 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 11 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς.

Κυριακή:
Την Κυριακή η ημέρα στην Αττική αναμένεται να ξεκινήσει νεφώσεις σε ολόκληρο τον νομό,Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αρχίσουν να παρουσιάζουν μερική διάλυση.
Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν το πρωί στα Ανατολικά και Νότια τμήματα του νομού.
Από το απόγευμα και μετέπειτα οι νεφώσεις θα επιστρέψουν από τα Βορειοδυτικά.Βροχές το βράδυ δεν αναμένεται να σημειωθούν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 18 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι Δ ασθενείς.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...