Weather Outlook

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

"Καθημερινή καιρική πρόγνωση Αττικής"-"Διάλυση"βαρομετρικού χαμηλού και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.Νέο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!


Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Φθινοπωρινό σκηνικό σήμερα στις περισσότερες περιοχές της Αττικής με την καταιγίδα να έκανε ένα σύντομο πέρασμα.Τα προγνωστικά μοντέλα τάζουν ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό με έντονα φαινόμενα το Σαββατοκύριακο να επηρεάζει την Ελλάδα αλλά και την Αττική.
Εξασθένηση των φαινομένων και καλοκαιρία μέχρι την Παρασκευή.
Σε τροχιά χειμώνα οδεύει η χώρα μας από της 13 Νοεμβρίου και μετά και τα Βαρομετρικά χαμηλά σιγά σιγά θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους!
Ας δούμε προς το παρόν πως θα κυλήσει ο καιρός αύριο Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στον νομό Αττικής:

Αύριο η ημέρα στην Αττική περιμένουμε να ξημερώσει με κρύο καιρό αλλά με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στα Δυτικότερα τμήματα της Αττικής.
Μέχρι το πρωί η κατάσταση θα παραμείνει ίδια αλλά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.Νεφώσεις θα επισκεφθούν τον νομό Αττικής από το μεσημέρι περίπου στις 14:00 αλλά βροχές δεν θα υπάρξουν.
Νεφώσεις θα παραμείνουν το απόγευμα αλλά και το βράδυ.Το βράδυ οι νεφώσεις θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη την Αττική όμως θα υπάρξουν και κάποια ανοίγματα.
Προς τα μεσάνυχτα οι νεφώσεις θα διαλυθούν σχεδόν τελείως και θα παραμείνουν πυκνές στην Δυτική Αττική.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 20 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή και θα κυμανθεί στους 13 βαθμούς Κελσίου.Γενικά ψυχρή ημέρα αύριο στην Αττική κυρίως της πρωινές και της βραδυνές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς.
Καλό σας βράδυ!
                                            Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...