Weather Outlook

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Πρόγνωση καιρού Αττικής για την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου.Ο Φλεβάρης στην Αττική, αναμένεται να μπει με ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις αλλά θα έχουμε και μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Χάρτης αφρικανικής σκόνης που διακρίνεται αύριο το μεσημέρι στην χώρα μας και στην Αττική.
Από την σελίδα: http://www.meteo.gr/dustMaps.cfm
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
 Με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις αναμένεται να κυλήσει ο καιρός αύριο στον νομό Αττικής, ενώ θα έχουμε και μερική θολούρα στην ατμόσφαιρα, εξαιτίας της σκόνης που θα μας έρθει από την Αφρική.
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Αύριο η ημέρα στην Αττική, αναμένεται να ξημερώσει με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στην Δυτική, Βορειοδυτική Αττική και θα παρατηρηθούν και λίγες νεφώσεις στα Νοτιοδυτικά και Νοτιοανατολικά τμήματα του νομού. Αργά το πρωί, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν λίγο περισσότερο στην Δυτική Αττική, στα Δυτικά Προάστια, στο Κέντρο της Αθήνας, στα Ανατολικά τμήματα του νομού, στα Νότια και στα Νοτιοδυτικά του νομού.
Από το μεσημέρι και μετά, η κατάσταση δεν αναμένεται να αλλάξει, απλώς οι νεφώσεις θα παρουσιάσουν μερική διάλυση.
Το απόγευμα, οι νεφώσεις θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους στα τμήματα που προανέφερα.
Το βράδυ η κατάσταση δεν αναμένεται πάλι να αλλάξει, απλώς νεφώσεις, θα κάνουν την εμφάνισή τους στα Βορειοανατολικά τμήματα του νομού.
Μεταφορά αφρικανικής σκόνης, φαίνεται από τις πρωινές ώρες και μετέπειτα.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 13-15 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 9-11 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί.
Καλό σας βράδυ!

Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...