Weather Outlook

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Πυκνές νεφώσεις και βροχές αύριο στην Αττική με την ψύχρα να γίνεται αισθητή λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας... Καιρική Πρόγνωση Αττικής γι'αύριο Σάββατο 24 Μαρτίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Συννεφιά Βροχές
Με πυκνές νεφώσεις και ασθενείς έως μέτριας έντασης βροχές θα κυλήσει ο καιρός αύριο στον νομό Αττικής καθώς θα υπάρξει και πτώση της θερμοκρασίας με την ψύχρα να γίνεται αισθητή σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό...
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Νεφώσεις που αναμένεται να πυκνώσουν σε όλη την Αττική μετά τα μεσάνυχτα,που όμως δεν αναμένονται βροχές. Με ψύχρα και πυκνές νεφώσεις αναμένεται να ξημερώσει αύριο η ημέρα στην Αττική, καθώς ο υδράργυρος τα ξημερώματα θα είναι στους 10 βαθμούς Κελσίου στο Κέντρο της Αθήνας και στους 9 βαθμούς στα Βόρεια του νομού και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Οι νεφώσεις θα αρχίσουν να γίνονται πυκνότερες σε ολόκληρο τον νομό όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι  και από τα μέσα του μεσημεριού αναμένεται να σημειωθούν ασθενείς έως μέτριας έντασης βροχές σε όλη την Αττική. Οι βροχές από το απόγευμα θα αρχίζουν να παρουσιάζουν εξασθένηση από τα Δυτικά και θα κινηθούν Ανατολικά και το βράδυ αναμένεται να έχουμε "υπολείμματα" βροχών κυρίως στα Ανατολικά του νομού (όχι σε όλο το Ανατολικό κομμάτι του νομού) αλλά οι πυκνές νεφώσεις φαίνονται να παραμένουν σε όλη την Αττική και να μην παρουσιάζουν διάλυση.
Η θερμοκρασία σε πτώση, στους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι στο Κέντρο της Αθήνας. 
Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς το μεσημέρι σε όλη την Αττική, απλώς θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση το βράδυ στα Δυτικά του νομού π.χ Μέγαρα.
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...