Weather Outlook

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Πρόγνωση καιρού Αττικής έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.Ισχυρή καταιγίδα φαίνεται να σημειώνεται στον νομό με ισχυρούς ανέμους την Πέμπτη!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καταιγιδες
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Η κακοκαιρία Ευρυδίκη όπως και την χαρακτήρισαν θα συνεχίσει να επηρεάζει και της επόμενες ημέρες την χώρα μας αλλά και την Αττική με ισχυρές καταιγίδες να σημειώνονται στον νομό την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.Η ισχυρή καταιγίδα φαίνεται να έχει περισσότερη έμφαση στα Δυτικά του νομού.
Ας δούμε πως αναμένεται να κυλήσει ο καιρός αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη στον νομό Αττικής:

Τετάρτη:
Αύριο η ημέρα στην Αττική αναμένεται να ξημερώσει με πυκνές νεφώσεις να σκεπάζουν σχεδόν ολόκληρο τον νομό.Σε κάποιες περιοχές του νομού θα υπάρξουν και ανοίγματα.Ασθενείς έως μέτριας έντασης βροχές θα σημειώνονται στον Δυτικό Σαρωνικό(ισχυρές βροχές στον Δυτικό Σαρωνικό),στα Δυτικά και Βορειοανατολικά  τμήματα του νομού το πρωί.
Οι βροχές το μεσημέρι θα επεκταθούν και στον υπόλοιπο νομό και θα είναι κατά τόπους ασθενείς έως μέτριας έντασης.
Το απόγευμα οι κατάσταση θα παραμείνει σχεδόν ίδια μόνο που αναμένονται οι βροχές να εξασθενήσουν λίγο.Το βράδυ οι βροχές θα εξασθενήσουν τελείως και θα παραμείνουν ισχυρές στα  πολύ Δυτικά του νομού και στον Δυτικό Σαρωνικό.
Οι θερμοκρασία θα συνεχίσει να κάνει τα ανεβοκατεβάσματά της και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 20 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 15 βαθμούς Κελσίου και λίγο παραπάνω.
Οι άνεμοι θα είναι ΝΝΑ εξασθενημένοι το πρωί.Από το μεσημέρι και μετά και κυρίως το βράδυ θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση.

Πέμπτη:
Και εδώ η καιρική κουζίνα της Αττικής φαίνεται να ετοιμάζει το κυρίως πιάτο...Καθώς,τα ξημερώματα και το πρωί οι νεφώσεις θα είναι ιδιαίτερα πυκνές σε όλη την Αττική και θα αρχίσει η ισχυρή καταιγίδα με πιθανότητα για supercell η και Shelf Cloud να κάνει την εμφάνιση της από τον Δυτικό Σαρωνικό και θα κινηθεί προς τα Δυτικά του νομού με αποτέλεσμα το πρωί προς το μεσημέρι και το μεσημέρι,οι άνεμοι θα φυσάνε ισχυροί Ανατολικοί(σε επίπεδα θύελλας) ΚΥΡΙΩΣ στα Δυτικά του νομού και η καταιγίδα θα έχει περισσότερη έμφαση στα Δυτικά του νομού.
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τα έντονα φαινόμενα στα Δυτικά του νομού θα παραμείνουν και το απόγευμα!
Αργά το βράδυ θα υπάρξει νέος γύρος ισχυρών καταιγίδων.
Η θερμοκρασία θα θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 18 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι όπως ανέφερα και προηγουμένως θα είναι ΝΑ ενισχυμένοι σχεδόν όλη την ημέρα.
Να είστε όλοι καλά και καλό σας βράδυ!

                                         Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
                                                             Cyclone Of Attica







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...