Weather Outlook

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Αττική επόμενες ώρες...Νέος γύρος ισχυρών βροχοπτώσεων και ισχυρών καταιγίδων από το απόγευμα!

Σχετική εικόνα
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Μετά από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε σήμερα το πρωί περιοχές της Δυτικής Αττικής και τα Δυτικά Προάστια,ακολουθεί από το απόγευμα και μετέπειτα ισχυρή καταιγίδα να επηρεάζει κυρίως τα Δυτικά Προάστια και την Δυτική Αττική.Σήμερα το πρωί στα Άνω Λιόσια υπήρξαν μεγάλα πλημμυρικά φαινόμενα και έπεσαν μεγάλα ύψη νερού με αποτέλεσμα να κλείσουν σχεδόν όλα τα σχολεία στην περιοχή.Το μόνο που ξέρω είναι ότι έκλεισε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων που βρίσκεται κοντά στο ύψος του Αγίου Ιωάννη,το 1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων λόγω πλημμυρών.

Τα Δυτικά Προάστια φαίνονται να επηρεάζονται σημαντικά το απόγευμα από ισχυρές καταιγίδες με πιθανότητα πλημμυρών,ισχυρούς ανέμους και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις στα Δυτικά του νομού.
Η κακοκαιρία Ευρυδίκη θα συνεχίσει να επηρεάζει τον νομό Αττικής μέχρι το Σάββατο.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΖΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!
Καλό σας μεσημέρι και προσοχή το απόγευμα!

Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...