Weather Outlook

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Πρόγνωση καιρού Αττικής γι'αύριο Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018.Ισχυροί άνεμοι από αύριο το μεσημέρι!Πως αναμένεται να κυλήσει ο καιρός αύριο.


Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιοφανεια νεφώσεις
Φίλες και φίλοι του καιρού καλησπέρα σας!
Σημαντική ενίσχυση αναμένεται να παρουσιάσουν οι άνεμοι από αύριο το μεσημέρι σε όλη σχεδόν την Αττική.Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αύριο αλλά σημαντική πτώση από αργά το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη καθώς ψυχρή εισβολή θα κάνει την εμφάνισή τους χωρίς όμως φαινόμενα.
Ας δούμε πως αναμένεται να κυλήσει ο καιρός αύριο Τετάρτη στον νομό Αττικής:

Αύριο η ημέρα στην Αττική περιμένουμε να ξεκινήσει με διάσπαρτες νεφώσεις αλλά πυκνότερες στα Δυτικά.
Από το μεσημέρι δεν αναμένεται τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς νεφώσεων(θα πυκνώσουν στα Νότια του νομού), απλά θα παρουσιάσουν μερική διάλυση και θα παραμείνουν πυκνές στα Δυτικά του νομού το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 15 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 9-13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα αρχίσουν να ενισχύονται από νωρίς το μεσημέρι.Θα είναι μεταβλητοί καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας που μόνο,θα παραμείνουν σταθεροί στους ΔΝΔ και θα είναι ενσιχυμένοι στα 5 με 6 μποφόρ.
Καλό σας βράδυ αλλά θα τα λέμε και από την ομάδα μας Cyclone Of Attica!

Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφερούδης
Cyclone Of Attica 2016-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...