Weather Outlook

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Εκτίμηση καιρού Αττικής για το το διάστημα 20-22 Γενάρη.Καλός καιρός αύριο Σάββατο,ισχυρές βροχές από την Κυριακή και πτώση της θερμοκρασίας από Κυριακή και Δευτέρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Συννεφια,κρυο
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Καλός θα διατηρηθεί ο καιρός αύριο Σάββατο αλλά με λίγες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν ψιχάλες.Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από Κυριακή βράδυ στον νομό με ισχυρές βροχές.
Ας δούμε την εξέλιξη του καιρού στην Αττική το Σαββατοκύριακο αλλά και την Δευτέρα:

Σάββατο:
Η ημέρα στην Αττική,αναμένεται να ξεκινήσει με νεφώσεις σε ολόκληρο τον νομό αλλά και με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.
Το πρωί προς το μεσημέρι,οι νεφώσεις θα διασπαστούν αλλά από το μεσημέρι και μετά θα επανέλθουν πυκνές και θα καλύψουν όλη την Αττική(σε κάποιες περιοχές του νομού οι νεφώσεις δεν θα είναι πυκνές).
Το απόγευμα θα σημειωθούν ψιχάλες στα Νοτιοδυτικά του νομού και το βράδυ θα σημειωθούν όμβροι η και ψιχάλες στην Δυτική Αττική και στα Βόρεια Προάστια.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 11-13 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους:9 βαθμούς νωρίς το πρωί 13 βαθμούς αργά το πρωί.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί.

Κυριακή:
Με λίγα λόγια,η Κυριακή θα είναι μια συννεφιασμένη και κρύα μέρα για τον νομό Αττικής με πιθανότητα για καταιγίδα τις βραδυνές ώρες,με βροχές σε όλη την Αττική.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση,παρόλο που θα είναι ίδια με το Σάββατο,δηλαδή 13 βαθμοί Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι ίδια με την ημέρα του Σαββάτου.
Από το βράδυ της Κυριακής θα σημειώσει σημαντική πτώση.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί.

Δευτέρα,από το ξημέρωμα και το πρωί της Δευτέρας,ψυχρή μάζα θα εισέλθει στον νομό Αττικής!!!
Την Δευτέρα, η ημέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις.Από νωρίς το πρωί όμως,η νεφώσεις θα διαλυθούν και θα παραμείνουν στα Βόρεια του νομού.Φαινόμενα δεν θα υπάρξουν αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθούν όμβροι στα Βόρεια του νομού και στην Δυτική Αττική.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί στο Κέντρο των Αθηνών στους 9 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 5-7 βαθμούς Κελσίου!
Οι άνεμοι Β ενισχυμένοι σε όλη την Αττική.
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ,Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΚΡΥΑ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΨΥΧΡΗ ΜΑΖΑ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!
Καλό σας βράδυ!

Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica 2016-2018




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...