Weather Outlook

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Πρόγνωση καιρού Αττικής για την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.Ψυχρή εισβολή θα μας επισκεφθεί από αύριο με χιονοπτώσεις στις ψηλές περιοχές της Δυτικής Αττικής,Πάρνηθα και Κιθαιρώνας!

Σχετική εικόνα
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Ψυχρή εισβολή θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα τον νομό Αττικής, με ασθενείς χιονοπτώσεις να σημειώνονται στην Πάρνηθα, τον Κιθαιρώνα και στα ψηλά σημεία της Δυτικής Αττικής αλλά και Βορειοδυτικής Αττικής.Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας αύριο σε ολόκληρο τον νομό Αττικής.
Ας δούμε πως αναμένεται να κυλήσει ο καιρός αύριο:

Αύριο η ημέρα στην Αττική, αναμένεται να ξημερώσει με πυκνές νεφώσεις σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό.Το ξημέρωμα επίσης,θα αρχίσουν να σημειώνονται ασθενείς βροχές σχεδόν σε όλη την Αττική αλλά οι βροχές θα παρουσιάσουν μικρή ένταση(όχι ιδιαίτερη σε κάποιες περιοχές του νομού)και οι ασθενείς βροχές που θα σημειωθούν το πρωί στην Δυτική,Βορειοδυτική Αττική,στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα,θα το γυρίσει από το πρωί κιόλας σε ασθενείς χιονοπτώσεις στα ψηλά της Δυτικής,Βορειοδυτικής Αττικής,Πάρνηθα και Κιθαιρώνα.
Αυτό θα συμβεί διότι,η ψυχρή εισβολή θα κάνει το μπάσιμο της από της πρώτες πρωινές ώρες,θα πέσει απότομα η θερμοκρασία και έτσι θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις σε εκείνα τα σημεία που ανέφερα προηγουμένως.
Από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις θα διαλυθούν σε όλη σχεδόν την Αττική, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από τις πρώτες πρωινές ώρες και όχι από το ξημέρωμα και ο υδράργυρος θα κυμανθεί το μεσημέρι στους 7-9 βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη στο Κέντρο των Αθηνών θα είναι στους 5-7 βαθμούς Κελσίου με το μπάσιμο της ψυχρής εισβολής.
Μην ξεχνάμε και τους ανέμους...Θα είναι ενισχυμένοι ΒΔ στα 5 με 6 μποφόρ.Τις πρώτες πρωινές ώρες θα πιάσουν τοπικά και τα 7 μποφόρ με το μπάσιμο της ψυχρής εισβολής.Το 7αρι/μποφόρ,δεν θα είναι σε όλη την Αττική.
Καλό σας βράδυ!

Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...