Weather Outlook

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Πρόγνωση καιρού Αττικής για το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις-μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Σχετική εικόνα
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αύριο στον νομό Αττικής και άνοδος της θερμοκρασίας.Μέρα με την μέρα η θερμοκρασία θα σημειώνει άνοδο και οι νεφώσεις θα παρουσιάζουν διάλυση,Θα υπάρχουν λίγες ορογραφικές νεφώσεις μόνο στην Πάρνηθα.
Ας δούμε πως αναμένεται να κυλήσει ο καιρός αύριο στον νομό Αττικής:

Αύριο η ημέρα στην Αττική, αναμένεται να ξημερώσει με ορογραφικές νεφώσεις(Πάρνηθα, Πεντέλη) και λίγες νεφώσεις στα Βόρεια Προάστια, στα ψηλά της Δυτικής Αττικής και στα Ανατολικά και Βορειοανατολικά του νομού. Από το πρωί, οι νεφώσεις θα γίνουν περισσότερες στην Δυτική Αττική, στα Βορειοδυτικά του νομού, στα Βόρεια Προάστια και στην Πάρνηθα αλλά δεν αναμένεται να αφήσουν φαινόμενα και ορογραφικά. Το μεσημέρι η κατάσταση θα παραμείνει σχεδόν ίδια, απλά οι νεφώσεις θα διαλυθούν σχεδόν τελείως στην Δυτική Αττική και στην Πάρνηθα. Στον υπόλοιπο νομό θα επικρατήσει ηλιοφάνεια πριν και μετά το μεσημέρι, ενώ από αργά το βράδυ οι νεφώσεις θα επανέλθουν πυκνές στην Δυτική Αττική και στην Πάρνηθα, από τα Βορειοδυτικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 9-11 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη νωρίς το πρωί, θα είναι στους 7 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα είναι από διάφορες διευθύνσεις όλη την ημέρα σε ολόκληρο τον νομό και από το βράδυ μεταβλητοί στα 3 με 5 μποφόρ. Οι άνεμοι το βράδυ, δεν θα είναι ενισχυμένοι σε όλη την Αττική.
Καλό σας βράδυ!

Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...