Weather Outlook

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Πρόγνωση καιρού Αττικής για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.Καλός καιρός με λίγες νεφώσεις στα Βουνά.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιοφανεια
Με ηλιοφάνεια αύριο θα κυλήσει ο καιρός στην Αττική-λίγες ορογραφικές νεφώσεις.
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Αύριο η ημέρα στην Αττική, αναμένεται να ξημερώσει με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, αλλά αυτές οι νεφώσεις θα είναι ορογραφικές και θα είναι πυκνές στην Δυτική Αττική.
Αργά το πρωί, οι νεφώσεις θα αρχίζουν να ανεβαίνουν προς τα ψηλά, δηλαδή εκτός Αττικής, αλλά θα παραμείνουν πυκνές στα ψηλά σημεία του νομού.Από το μεσημέρι και μετά, θα επικρατήσουν νεφώσεις στα Βορειοδυτικά του νομού και λίγες νεφώσεις στα Ανατολικά και Βορειοανατολικά του νομού.
Από το απόγευμα και μετά και το βράδυ, θα επικρατήσουν μόνο νεφώσεις στα Βορειοδυτικά, Δυτική Αττική και ορογραφική νέφωση στην Πάρνηθα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και θα κυμανθεί το μεσημέρι στο Κέντρο των Αθηνών στους 13 βαθμούς Κελσίου.Η ελάχιστη θα είναι στους 9 βαθμούς Κελσίου νωρίς το πρωί.
Οι άνεμοι θα είναι Β ενισχυμένοι στα 3 με 5 μποφόρ.Το βράδυ θα πιάσουν τοπικά και τα 6 μποφόρ αλλά το 6αρι, δεν θα είναι σε όλη την Αττική.
Καλό σας βράδυ!

Με Επιμέλεια:Βασίλης Ζαφειρούδης
Cyclone Of Attica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ηλιοφάνεια και ασθενείς έως μέτριους ανέμους, φαίνεται να γίνεται το πέταγμα του χαρταετού στην Αττική...!

Επιστρέφω σταδιακά στις προγνώσεις μου για τον νομό Αττικής μετά από αρκετό καιρό και είπα, να σας ετοιμάσω μία πρόγνωση γι' αύριο την...